Șeful familiei Gambino a fost împușcat mortal în New York. Frank Cali era considerat ”capo ti tutti capi” al Cosa Nostra

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/03/2019, 13:42
Șeful familiei Gambino a fost împușcat mortal în New York. Frank Cali era considerat ”capo ti tutti capi” al Cosa Nostra GALERIE FOTO
Șeful familiei Gambino a fost împușcat mortal în New York

Francesco ”Fraky Boy” Cali, fostul șef al familiei istorice italiano-americane de mafioți Gambino, a fost împușcat mortal, miercuri seară, în afara casei sale din cartierul Staten Island din New York. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost împușcat de mai multe ori în torace, în jurul orei 21:20, potrivit New York Post.

Șeful familei Gambino a fost împușcat mortal în New York

Cali a fost dus de urgență la Spitalul Universitar Staten Island North, unde i-a și fost declarat decesul. Nu a fost clar de cât de multe ori a fost împușcat, însă un martor, cel care a și sunat la 911, a anunțat că a auzit cel puțin șase focuri de armă, conform unor surse din poliție.  Informația a fost confirmată și de un vecin de al lui, care a declarat pentru sursa menționată mai sus că a auzit o izbucnire de aproximativ șapte focuri de armă la puțin timp după ora 21:00.

„Tocmai am auzit pow-pow-pow-pow”, a spus acesta. Până în acest moment, nu au fost făcute arestări, deoarece oamenii legii au continuat să investigheze cazul, ancheta fiind în desfășurare, conform foxnews.com. Singura pistă este că aceștia caută acum un suspect care a ieșit dintr-un camion albastru.

Șeful familiei Gambino a fost împușcat mortal în New York. Frank Cali era considerat ”capo ti tutti capi” al Cosa Nostra
Clanul Gambino

”El a fost un șef adevărat de școală veche”

Cali a devenit șeful familiei Gambino în anul 2015, înlocuindu-l pe Domenico Cefalu, în vârstă de 68 de ani. Cel dintâi a fost cunoscut pentru atitudinii sale, în contrast puternic cu stilul strălucitor al fostului șef. „El a fost un șef adevărat de școală veche”, a declarat o sursă de poliție, referindu-se la Cali.

Familia Gambino este una dintre cele cinci familii de mafioți din New York, care acționează prin violență și extorsiune. Acuzațiile împotriva membrilor clanului au inclus crime, cămătărie, jocuri de noroc și distribuție ilegale de doruguri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×