Cristi Minculescu a suferit un accident şi a fost dus de urgenţă la spital

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/08/2015, 00:00
Cristi Minculescu a suferit un accident şi a fost dus de urgenţă la spital

Cristi Minculescu a suferit un accident şi a fost de urgenţă la spital. Chiar şi asa, după ce medicii i-au dat voie să plece, artistul a urcat pe scenă.

Cântăreaţul a susţinut un concert în cadrul Festivalulului de „Folk You”, din Vama Veche,unde a apărut cu mâna în gips. Deşi a preferat să nu ofere prea multe detalii, Cristi Minculescu, care s-a reîntors de curând în trupa IRIS, a declarat pentru Spynews.ro că nu sunt motive de îngrijorare. „Sunt bine, nu am probleme grave, aş prefera să vorbeasc mai degrabă despre viaţa profesională, nu despre cea personală. Mâna s-a rupt, s-a întâmplat. Am urcat pe scenă aşa, da! „, a conchis artistul.

BOMBĂ! Gigi Becali are lacrimi în ochi! A aflat! Ce notă a luat fiica lui la ADMITEREA la DREPT! Se uită la lista concurenţilor şi nu îi vine să creadă!!! 

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

Acuzat că şi-ar fi înşelat soţia

Cristi Minculescu, solistul-simbol al trupei Iris a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în ipostaze care sunt, cel puţin, discutabile când vine vorba de fidelitatea pe care, teoretic, i-o datorează soţiei sale.

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

Solistul trupei Iris şi Rodica, soţia lui, sunt împreună de aproape 40 de ani, cei doi formând un cuplu încă din 1977. Relaţia lor a părut, până acum, una aproape perfectă, dar, pare-se, această aparenţă a fost generată de discreţia vieţii lor de familie, Rodica apărând în vizorul media doar în 2009, atunci când i-a donat lui Cristi un lob hepatic pentru transplantul prin care a trecut cântăreţul.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×