Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, gafă în CV! Ce și-a trecut în dreptul numelui

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/01/2019, 09:42
Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, gafă în CV! Ce și-a trecut în dreptul numelui
Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, și-a greșit numele în CV

La peste câteva săptămâni de când a fost numită președinte al ANAF, CV-ul Mihaelei Triculescu a fost publicat în sfârșit. Documentul confirmă faptul că experiența nu o recomandă pentru un post cu asemenea responsabilitate precum funcția de șef al ANAF. Detaliul interesant este că CV-ul acesteia începe cu o eroare uriașă, Mihaela Triculescu greșindu-și chiar numele de familie. Șefa Fiscului a trecut ”Triulescu”, în loc de ”Triculescu”.

De menționat este că, la scurt timp după publicarea documentului, eroarea a fost reparată instant și un CV cu numele corect a fost urcat pe site-ul ANAF. Noul președinte al ANAF are 43 e ani și a absolvit Facultatea de Științe Economice de la Universitatea din Craiova, în 1998.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, gafă în CV. În loc de ”Triculescu”, președintele Fiscului a trecut ”Triulescu”

Aceasta și-a încheiat studiile de licență cu o lucrare despre ”Economie și Gestionarea Producției Agroalimentare”, iar în perioada 2006-2008 a făcut, în cadrul aceleiași instituții, un master în ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor”, mai apoi și-a luat, în 2004, de la aceeași facultate, certificat de formare pedagogică și Acreditare CNFPA/ANC- Certificat manager de proiect și Acreditare CNFPA/ANC- Certificat formator, amândouă în anul 2013.

Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, gafă în CV! Ce și-a trecut în dreptul numelui
CV-ul șefei Fiscului este unul sărăcăcios, ce arată că se pricepe să fie economist, cel mult contail

În perioada 1999 și 2002, timp de 3 ani, Triculescu a lucrat ca economist pentru firma SC Getrans Suma 2-3 Impex SRL din Craiova. Din 2011 până în 2012, a fost director adjunct economic pentru o altă companie din Craiova, SC Rophill Com SRL, companie la care s-a întors în 2012-2016.

Vorbește fluent exgleză, fiind și singura limbă strănă cunoscută, și are permis de conducere Categoria B. Potrivit adevărul.ro, CV-ul șefei Fiscului este unul sărăcăcios, ce arată că se pricepe să fie economist, cel mult contail. Cert este că din document lipsesc competențele care să explice de ce a fost aleasă pentru un post de o asemenea imortanță precum cel de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×