Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, gafă în CV! Ce și-a trecut în dreptul numelui

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/01/2019, 09:42
Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, gafă în CV! Ce și-a trecut în dreptul numelui
Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, și-a greșit numele în CV

La peste câteva săptămâni de când a fost numită președinte al ANAF, CV-ul Mihaelei Triculescu a fost publicat în sfârșit. Documentul confirmă faptul că experiența nu o recomandă pentru un post cu asemenea responsabilitate precum funcția de șef al ANAF. Detaliul interesant este că CV-ul acesteia începe cu o eroare uriașă, Mihaela Triculescu greșindu-și chiar numele de familie. Șefa Fiscului a trecut ”Triulescu”, în loc de ”Triculescu”.

De menționat este că, la scurt timp după publicarea documentului, eroarea a fost reparată instant și un CV cu numele corect a fost urcat pe site-ul ANAF. Noul președinte al ANAF are 43 e ani și a absolvit Facultatea de Științe Economice de la Universitatea din Craiova, în 1998.

Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, gafă în CV. În loc de ”Triculescu”, președintele Fiscului a trecut ”Triulescu”

Aceasta și-a încheiat studiile de licență cu o lucrare despre ”Economie și Gestionarea Producției Agroalimentare”, iar în perioada 2006-2008 a făcut, în cadrul aceleiași instituții, un master în ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor”, mai apoi și-a luat, în 2004, de la aceeași facultate, certificat de formare pedagogică și Acreditare CNFPA/ANC- Certificat manager de proiect și Acreditare CNFPA/ANC- Certificat formator, amândouă în anul 2013.

Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, gafă în CV! Ce și-a trecut în dreptul numelui
CV-ul șefei Fiscului este unul sărăcăcios, ce arată că se pricepe să fie economist, cel mult contail

În perioada 1999 și 2002, timp de 3 ani, Triculescu a lucrat ca economist pentru firma SC Getrans Suma 2-3 Impex SRL din Craiova. Din 2011 până în 2012, a fost director adjunct economic pentru o altă companie din Craiova, SC Rophill Com SRL, companie la care s-a întors în 2012-2016.

Vorbește fluent exgleză, fiind și singura limbă strănă cunoscută, și are permis de conducere Categoria B. Potrivit adevărul.ro, CV-ul șefei Fiscului este unul sărăcăcios, ce arată că se pricepe să fie economist, cel mult contail. Cert este că din document lipsesc competențele care să explice de ce a fost aleasă pentru un post de o asemenea imortanță precum cel de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×