Șef sub acoperire Live Online pe Pro TV. Emisiunea de joi, 3 octombrie

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/10/2019, 20:00
Șef sub acoperire Live Online pe Pro TV. Emisiunea de joi, 3 octombrie
Joi, 3 octombrie, Pro TV difuzează o nouă ediție din Șef sub acoperire. Sursa foto: protv.ro

Joi seară, cu începere de la orele 21:30, Pro TV difuzează o nouă ediție a emisiunii Șef sub acoperire. În fiecare episod, producția cu care postul din Pache Protopopescu și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă le propune telespectatorilor să urmărească peripețiile șefilor unora dintre cele mai cunoscute companii din țară, în calitate de angajați ai firmelor pe care le conduc.

Urmărește Live o nouă ediție a emisiunii Șef sub acoperire

Pentru ca misiunea să poată fi dusă la îndeplinire, echipa din spatele show-ului are grijă ca șeful să-și schimbe complet identitatea, cu ajutorul unui machiaj profesionist, dar și a perucii ori a bărbii. Totul, pentru ca omul care conduce, de fapt, compania să devină de nerecunoscut în ochii angajaților săi.

Apoi, aceștia sunt anunțați că în cadrul firmei se filmează un documentar, motiv pentru care vor trebui să-l învețe meserie pe noul venit. De cealaltă parte, în urma acestui experiment social inedit, șeful va realiza că lucrurile stau cu totul altfel față de cum se vedeau din biroul său.

Un nou șef se va transforma în angajatul propriei companii. Sursa foto: protv.ro
Un nou șef se va transforma în angajatul propriei companii. Sursa foto: protv.ro

Emisiunea a înregistrat audiențe record

Ajunsă la ediția cu numărul patru, emisiunea Şef sub acoperire se bucură de succes, înregistrând audiențe impresionante (1.250.000 de telespectatori în primele ediții), mai ales datorită poveștilor ieșite din comun, care țin publicul cu sufletul la gură în spatele micilor ecrane.

În această seară vom urmări aventurile fondatorului celei mai mari firme de pază și protecție din țara noastră, în încercarea de a lucra sub acoperire în propria companie. Bărbatul va simți astfel pe propria piele greutățile pe care angajații săi le întâmpină zi de zi și va avea parte de o surpriză de proporții. Dacă sunteți curioși să aflați despre ce este vorba, trebuie să urmăriți emisiunea pe Pro TV, de la orele 21:30.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×