Pro TV schimbă grila de toamnă. Gospodar fără pereche, emisiunea prezentată de Anamaria Prodan, se va difuza sâmbăta

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/09/2019, 16:57
Pro TV schimbă grila de toamnă. Gospodar fără pereche, emisiunea prezentată de Anamaria Prodan, se va difuza sâmbăta
Anamria Prodan revine cu un nou sezon al emisiunii Gospodar fără pereche. Sursa foto: viva.ro

Chiar dacă grila de toamnă nu a început în mod oficial, șefii Pro TV s-au răzgândit în legătură cu ziua de difuzare a uneia dintre cele mai apreciate producții ale postului. Este vorba despre Gospodar fără pereche, emisiune prezentată de Anamaria Prodan, care nu va mai intra pe micul ecran pe 12 septembrie, de la 21:30, cum fusese stabilit inițial.

Gospodar fără pereche se mută sâmbăta

Astfel, conform unor surse citate de paginademedia.ro, mai-marii postului din Pache Protopopescu au decis ca îndrăgita emisiune matrimonială să aibă premiera sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 20:00. De altfel, Anamaria Prodan Reghecampf le-a dezvăluit telespectatorilor ce surprize va aduce noul sezon al show-ului pe care îl prezintă.

La fel ca în fiecare an, caut recolta perfectă de bărbați harnici, descurcăreți, frumoși și speciali, care să convingă doamnele și domnișoarele că sunt perfecți pentru ele. Și, la fel ca în fiecare an, am adunat bărbați numai unul și-unul! O să-i cunoașteți pe 12 septembrie, la PRO TV. Fetelor, vă spun că anul ăsta să fiți cu ochii pe ei și să vă înscrieți, nu o să fie deloc ușor să puneți mâna pe gospodarii mei! Vă spun cu mâna pe inimă că fiecare dintre ei are un stil irezistibil și că va trebui să le demonstrați că-i meritați!”, a povestit gazda emisiunii, la evenimentul organizat cu ocazia lansării grilei de toamnă a Pro TV.

Anamaria Prodan, prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche. Sursa foto: click.ro
Anamaria Prodan, prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche. Sursa foto: click.ro

Șef sub acoperire începe mai devreme

Totodată, Șef sub acoperire, emisiunea anunțată inițial pentru 19 septembrie va avea premiera cu o săptămână mai devreme. Astfel, producția realizată după un format internațional va fi difuzată joi, 12 septembrie, cu începere de la 21:30.

În plus, luna septembrie va aduce pe micul ecran și serialul de comedie Profu, cu Andi Vasluianu în rol principal, distribuția fiind completată de nume precum Virgil Ianțu, Radu Gabriel, Cosmin Natanticu, Doru Cătănescu și Sibylla Oarcea. Producția spune povestea singurului profesor de fizică, chimie și sport din București, pus mai mereu în situații dificile de o gașcă de adolescenți rebeli, căreia trebuie să-i facă față.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×