Anamaria Prodan Reghecampf, prezentator la emisiunea Gospodar fără pereche la Pro TV

Gabriel Esanu   
în Hotnews
10/05/2017, 00:02
Anamaria Prodan Reghecampf, prezentator la emisiunea Gospodar fără pereche la Pro TV

Anamaria Prodan Reghecampf, impresar de fotbal, fostă vedetă de reality show şi soţia antrenorului Stelei, va prezenta emisiunea Gospodar fără pereche pe care Pro TV o are în pregătire.

„M-am născut şi am crescut cu Pro TV, iar acest proiect este o provocare unică pentru mine! Ştiu ce înseamnă viaţa la ţară, nu m-am ferit niciodată de muncă şi promit că o să le testez abilităţile de fermieri şi, mai ales, dorinţa de a-şi găsi jumătatea atât gospodarilor, cât şi doamnelor şi domnişoarelor care visează să le fie partenere! Lucrez de ani de zile în fotbal, un domeniu dominat de bărbaţi, am reuşit să îi cunosc pe toţi şi, mai ales, să le câştig încrederea.

Sunt sigură că toate aceste abilităţi o să mă ajute să îi sfătuiesc pe concurenţi şi să susţin pe fiecare în parte, atunci când are nevoie. Dacă eşti Gospodar fără pereche, eu zic să te înscrii!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoarea Gospodar fără pereche.

Pro TV a achiziţionat anul acesta formatul Farmer wants a wife. Reality show-ul a mai rulat în România, timp de trei sezoane, la Prima TV, sub numele Fermier caut nevastă. Emisiunea va fi produsă, ca şi la Prima TV, de casa de producţie Paprika.

DESPRE FORMAT. Fiecare fermier selectează zece femei moderne, obişnuite cu stilul de viaţă de la oraş şi le invită să se cunoască mai bine, însă numai cinci vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup şi dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuşi să-l impresioneze pe fermier şi să se adapteze stilului lui de viaţă va fi aleasa acestuia.
sursă: paginademedia.ro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×