Un șef de poliție din Brăila a fost prins beat de către subalterni. Avea o alcoolemie foarte mare

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
11/01/2020, 13:13
Un șef de poliție din Brăila a fost prins beat de către subalterni. Avea o alcoolemie foarte mare

Un nou caz de șef de poliție rutieră care a fost prins băut la volan a apărut în spațiul public. De data aceasta este vorba despre agentul Sorin Pirpiliu, șeful postului de poliție din comuna Cireșu, arată cei de la debrăila.ro.

Pirpiliu, în vârstă de 33 de ani, a fost prins vineri seara pe strada Celulozei din Brăila. El a apăsat pe accelerație când a fost rugat de colegii săi să tragă pe dreapta.

Șef de post de poliție a fost prins băut la volan în Brăila

În cele din urmă Pirpiliu a tras pe dreapta, unde a fost pus să sufle în fiolă de către polițiști. Rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pirpiliu a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Astfel, șeful postului de poliție din comuna Cireșu s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. De asemenea, șeful de post din Cireșu este și cercetat prealabil, măsura care a fost dispusă de comanda Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Șeful poliției din Vâlcea a fost demis după ce a fost prins la volan cu 125 km/h

Cazul lui Pirpiliu aduce aminte de cel al șefului de poliție Vâlcea, Sorin Oară. Acesta a fost prins la volan, în orașul Horezu, în timp ce conducea cu 125 km/h, chiar în ziua de Crăciun.

Pentru că diferența de viteză a fost de peste 40 de km/h, Oară s-a trezit cu permisul suspendat pentru 90 de zile, cu posibilitatea de reducere a suspendării la 30 de zile.

Câteva zile mai târziu, Oară și-a pierdut și funcția de conducere de la IPJ Vâlcea, la cererea ministrului de Interne, Marcel Vela. Asta după ce și-a trimis subalternul la o videoconferință întrucât se afla în concediu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×