Marcel Vela a dat afară un subordonat în ultima zi a anului! Ministrul l-a demis în lipsă pe şeful IPJ Vâlcea: „E liber? Spuneţi-i că acum l-am demis”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
31/12/2019, 12:38
Marcel Vela a dat afară un subordonat în ultima zi a anului! Ministrul l-a demis în lipsă pe şeful IPJ Vâlcea: „E liber? Spuneţi-i că acum l-am demis”GALERIE FOTO
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, participa la ultima sedinta a executivului pe anul 2019, luni 30 decembrie 2019, la Palatul Victoria. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ședință fulger cu prefecții și sefii de Poliţie din țară la Ministerul Afacerilor Interne. Marcel Vela nu a ezitat a dat afară un subordonat în ultima zi a anului! Astfel, în videoconferinţa din această dimineaţă l-a demis pe șeful poliției din Vâlcea.

Marcel Vela a dat afară un subordonat în ultima zi a anului!

Mai mult de atât, Vela i-a certat pe toți ceilalţi sefi de structuri din județ după ce o ambulanţă în care se afla o fetiță de 11 ani a ratat întâlnirea cu elicopterul SMURD.

Mai exact, șeful Poliţiei Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oară, a fost demis de ministrul de Interne Marcel Vela, nemulţumit că acesta şi-a trimis adjunctul la videoconferinţa cu autorităţile locale şi cu reprezentanţii structurilor sdin teritoriu pentru coordonarea activităţilor şi dispunerea de măsuri specifice sezonului rece.

Ministrul l-a demis în lipsă pe şeful IPJ Vâlcea

„Am înţeles, e obosit. Spuneţi-i că pentru că nu e la videoconferinţă, nu a managerizat bine actele de ultraj, pentru că circulă cum circulă, am înţeles că e a doua oară.
Spuneţi-i că acum, aici, l-am demis. Prima demitere online pentru un inspector-șef. Domnul Minoiu de la resurse? Luaţi măsuri: ordin, inspectorul de la Vâlcea destituit.”, a declarat Vela la videoconferinţă.
Motivele invocate de ministru se referă la absenţa lui Oară de la videoconferinţă şi la faptul că a încălcat pentru a doua oară Codul rutier, fiindu-i ridicat permisul de conducere.
Şeful Poliţiei Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oară, a rămas fără permis de conducere în umră cu câteva zile după ce a fost prins de radar conducând autovehiculul cu viteza de 125 de km/oră.

O razie organizată de poliţiştii din Horezu l-a lăsat fără permis de conducere pe şeful Poliţiei Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oară, care a fost prins de radar cu o viteză peste limita legală. Ca urmare, subordonaţii i-au reţinut permisul în vederea suspendării pentru 90 de zile, cu posibilitatea de reducere la 30 de zile

Conform presei locale, comisarul Oară se pare că circula cu o viteză de 125 km/h pe o porţiune de drum cu limită de 70 km/h.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×