Un microbuz s-a răsturnat în Iași. 10 persoane au fost rănite. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe SMURD – Foto

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 11:00
Un microbuz s-a răsturnat în Iași. 10 persoane au fost rănite. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe SMURD – Foto
Un microbuz s-a răsturnat pe o șosea din Iași. 10 persoane au fost rănite. Sursa foto: ziaruldeiași.ro

Un microbuz s-a răsturnat la Iași, în comuna Răducăneni din județ. În urma acestui nefericit eveniment rutier, 10 persoane au fost rănite, transmit autoritățile locale.

Microbuz răsturnat în Iași: primele informații

Accidentul a avut loc în această dimineață, scrie ziaruldeiași.ro, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale cu ambulanțele SMURD.

Din imaginea pe care Ziarul de Iași a publicat-o pe site, se poate observa că traficul în zonă se desfășoară în condiții de iarnă, căci carosabilul este ud, iar în zonă a nins abundent.

Vizibilitatea redusă, posibilă cauză

Microbuzul e posibil să se fi răsturnat din cauza vizibilității reduse, căci în zonă, în momentul producerii accidentului, s-a lăsat ceață densă.

Se circulă cu dificultate, în condiții de iarnă, pe mai multe artere din țară, după cum avertizează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe mai multe artere rutiere din județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Covasna, Vrancea, Buzău, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Sibiu, Vâlcea, Gorj și Hunedoara, din cauza viscolului și a stratului de zăpadă depus pe suprafața de rulare, vizibilitatea fiind redusă din cauza condițiilor meteorologice”, precizează Poliția.

„Pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 10 (București) – 35 (Fundulea) plouă, carosabilul fiind umed, iar între localitatea Fundulea și județul Constanța, dar și pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, sunt precipitații mixte, carosabilul fiind umed, fără depuneri de zăpadă pe partea carosabilă (temperaturi pozitive)”, se mai arată în comunicatul Poliției.

„Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu mare atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire, iar fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere!”, avertizează Poliția Rutieră.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×