Accident grav în Bacău: o mamă și copilul ei de cinci anișori au decedat pentru că un șofer nu circula regulamentar

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 08:49
Accident grav în Bacău: o mamă și copilul ei de cinci anișori au decedat pentru că un șofer nu circula regulamentar
Accident grav în Bacău. O mamă și fiul ei au murit. Sursa foto: observator.tv. Captură video Observator

Tragedie fără margini în județul Bacău, pe final de an. Un accident grav produs de un șofer care a intrat în depășire fără să se asigure a dus la moartea unei mame și a copilului ei de doar cinci anișori.

Accident grav în Bacău: mamă și copil, morți

Cristina Ciurcanu, femeia decedată în accidentul produs în Ciobănuș, județul Bacău, este plânsă acum de prieteni și familie.

Femeia de 27 de ani mergea la biserică în timp ce s-a produs tragicul eveniment. Șoferul a fost și el grav rănit și găsit vinovat pentru accidentul de pe DN 12A produs ieri.

Sora Cristinei, mesaj pe Facebook

Șoferul are și el 27 de ani și în aceste momente se află la spital. În legătură cu felul în care s-a produs accidentul, autoritățile declară că șoferul a vrut să depășească mașina în care se afla Cristina, dar nu s-a asigurat suficient, notează observator.tv.

Tânăra locuiește în Comănești, iar acum toată comunitatea se pregătește pentru înmormântare.

„Dumnezeu să te ierte scumpa mea surioară. Viața a fost prea scurtă  pentru tine și Leo, sper ca de acolo de sus să aveți grijă de toți cei ce au rămas în urmă cu durere mare în suflet. Condoleanțe familiei, să treacă peste această mare durere, iar cei vinovați să plătească pentru fapta lor. Vei rămâne mereu în sufletul meu!”, a scris sora femeii decedate în accidentul de ieri pe Facebook.

În urma coliziunii, șoferul s-a ales cu dosar penal. Traficul în localitatea unde s-a produs accidentul a fost blocat ieri.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN12A Comănești – Miercurea Ciuc, pe raza localității Ciobănuș, județul Bacău, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme.Traficul rutier este blocat”, informa ieri Centrul Infotrafic.

După aproximativ o oră, traficul a fost reluat, în urma curățării carosabilului.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×