Sediu PSD, vandalizat! Ce a scris protestatarul pe ușa de la intrarea în clădire

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 18:48
Sediu PSD, vandalizat! Ce a scris protestatarul pe ușa de la intrarea în clădire
Un protestatar a vandalizat sediul PSD din Satu Mare

Partidul Social Democrat nu scapă de probleme. Din ce în ce mai nemulțumiți de actuala guvernare, românii recurg până și la gesturi reprobabile. Este cazul unui protestatar din Satu Mare, care a vandalizat sediul PSD din oraș.

Protestatarul a lăsat și un mesaj pe ușa de la intrarea în sediul PSD

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, a vandalizat sediul PSD din Satu Mare, în semn de protest față de modul în care partidul guvernează România. De asemenea, protestatarul a lăsat și un mesaj care nu mai are nevoie de comentarii. „Hoții” , „Jos” și „Ciuma Roșie” , sunt cuvintele care stau scrise pe ușa de la intrare în sediu.

Pentru isprava sa, protestatarul s-a ales cu o amendă în valoare de 200 de lei. Poliția Locală Satu Mare l-a identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, după cum a declarat Ciprian Fabian, reprezentantul Biroului de Presă al Primăriei Satu Mare.

Protestatarul a scris mesaje triviale pe ușa de la intrarea în sediul PSD
Protestatarul a scris mesaje triviale pe ușa de la intrarea în sediul PSD

Sediul PSD Satu Mare, vandalizat de un protestatar

Poliţiştii locali din cadrul Primăriei Satu Mare au depistat şi amendat, joi, un bărbat de 46 de ani, L. H., cu 200 de lei pentru vandalizarea sediului PSD Satu Mare. A fost identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă şi şi-a recunoscut fapta. Incidentul a avut loc miercuri seară” , a  transmis Ciprian  Fabian.

În altă ordine de idei, PSD vrea să aibă o campanie electorală ceva mai agresivă pe Internet. În acest sens, se vor folosi și de o aplicație cu ajutorul căreia, orice membru va avea pe telefon toate realizările partidului.

Sunt și instrumente noi pe care le avem la dispoziție: aplicații online care pot fi descărcate pe telefonul mobil de către membrii PSD, în care vor fi încărcate realizările PSD astfel încât ele să poată fi cunoscute de fiecare membru de partid în timp real. Foarte mult partea de online a crescut în acești ani, iar PSD are obligația de a ține pas cu vremurile, cu felul în care oamenii vor să fie informaţi în fiecare zi iar spațiul online e un spațiu în care PSD trebuie să învețe să comunice mai bine” , a declarat vicepreședintele PSD, Gabriel Zetea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×