Florin Iordache, fugărit de un protestatar, la petrecerea PSD! VIDEO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
04/12/2018, 13:21
Florin Iordache, fugărit de un protestatar, la petrecerea PSD! VIDEO GALERIE FOTO
Florin Iordache a fost fugărit de un protestatar la petrecerea PSD

Florin Iordache, deputatul PSD, a fost invitat la petrecerea organizată de partid pentru Sfântul Andrei şi Sfântul Nicolae. În drum spre nordul Bucureştiului, acolo unde avea loc petrecerea, acesta a fost fugărit de un protestatar!

Marian Ceauşescu este protestatarul care l-a alergat câţiva metri pe Florin Iordache atunci când acesta a ajuns la petrecerea PSD. „Domnu’ Ciordache, apărați infractorii! Nu vă e rușine să dați aceste legi ca să scape infractorii? Hoțule! Să vă stea mâncarea în gât!”, i-a strigat protestatarul lui Florin Iordache.

Deputatul PSD, Florin Iordache, a fost fugărit de un protestatar

Acesta a fost în urmă cu câteva săptămâni şi la casa deptutatului, din Bragadiru! Alături de un grup de oameni i-au vandalizat casa, după ce i-au scris mesaje obscene.

Florin Iordache, deputatul PSD
Florin Iordache, deputatul PSD

„Am fost sesizaţi prin apel la 112 de către o doamnă, care ne-a transmis că la o casă învecinată nişte tineri lipesc nişte afişe pe gardul imobilului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a identificat şase persoane.

Ulterior, pe numele acestora a fost întocmite amenzi contravenţionale în valoare totală de 1800 de lei, 300 de lei pe persoană pentru încălcarea prevederilor Legii 61, art. 2. pct. 14 (‘Scrierea sau desenarea, fara drept, pe peretii cladirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinta comuna aflate in locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum si dezlipirea sau distrugerea, fara drept, a reclamelor, anunturilor si afiselor legal expuse in locuri anume destinate.’)”, a declarat Dragoş-Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, după ce grupul de protestatari i-a vandalizat casa lui Florin Iordache şi i-au scris mesaje obscene pe poarta garajului.

Gepostet von Ceausescu Marian am Montag, 3. Dezember 2018

Această aversiune a grupului de oameni a venit după ce Florin Iordache a făcut scene obscene chiar în Parlament”Vi s-a părut. Am mâinile ridicate, care este problema? Este un gest normal”, a fost modul prin care Iordache şi-a justificat gestul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×