Florin Iordache, gest obscen în Parlament! Cum își explică reacția

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
14/11/2018, 14:50
Florin Iordache, gest obscen în Parlament! Cum își explică reacția
Florin Iordache și-a explicat gestul obscen făcut în Parlament

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a făcut un gest obscen în Parlament! Iată cum își explică reația politicianul. Pe scurt, acesta, după ce a explicat de ce a fost nevoie de adoptarea OUG 90/2018 cu privire la legile justiției, s-a înfuriat. Așadar, la finalul discursului său, fostul ministru al Justiției, le-a arătat, cu ambele mâini, degetele mijlocii celor de la USR și PNL.

După acțiunea președintelui comisiei pentru legile justiției, Stelian Ion, deputat USR, a protestat. Acesta a subliniat că nu opoziției trebuia politicianul să le arate degetul mijlociu, ci românilor pe care i-a tratat cu gaze lacrimogene, pe data de 10 august. ”Președintele secției de unificare, sistematizare a legislației justiției tocmai a proferat gesturi obscene de la această tribună a Parlamentului către colegii parlamentari ai României, care nu reprezintă singuri, care-i reprezintă pe zecile, sutele de mii de români care i-au votat(…)Deci acele gesturi obscene, domnule Florin Iordache, nu ni le arătați nouă, le arătați românilor pe care i-ați tratat cu gaze lacrimogene pe 10 august”, a spus deputatul USR.

Florin Iordache și-a explicat gestul obscen făcut în Parlament: ”Este un gest normal”

Florin Iordache, fostul ministru al justitiei, și-a explicat gestul obscen facut in parlament
Imagine surprinsă în timpul în care Florin Iordache a arătat un semn obscen opoziției

De altfel, politicianul din opoziție a mai considerat gestul acestuia drept tratament pe care îl aplică cetățenilor țării. ”Deci vreți să-i băgați și la închisoare, că protestează, vreți să-i transformați în infractori, îi bateți și le arătați și gesturi obscene. Ăsta-i tratamentul pe care-l aplicați românilor”, a mai spus Stelian Ion.

În cele din urmă, și Florin Iordache și-a explicat gestul. Acesta a rezumat totul la un simplu cuvând: ”vedenie”. ”Vi s-a părut. Am mâinile ridicate, care este problema?”, a declarat politicianul. Mai târziu, Iordache, la insistența jurnaliștilor, a afirmat că: ”Este un gest normal”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×