Secretul pe care Nicoleta Voica l-a păstrat ani de zile. Abia acum s-a aflat ce a făcut

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 11:24
Secretul pe care Nicoleta Voica l-a păstrat ani de zile. Abia acum s-a aflat ce a făcut
Nicoleta Voica este una dintre cele mai îndrăgite artiste. Sursa foto: Libertatea

Nicoleta Voica este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică folclorică din România. Ca orice artist, și ea are enigmele ei, misterele ei, iar unul din secretele pe care le-a păstrat ani de zile a ieșit la iveală datorită presei. Puțini știu faptul că Nicoleta Voica este prima femeie din România care și-a pus silicoane, cu mult înaintea asistentelor de televiziune.

Nicoleta Voica și-a pus silicoane de 2.000 de euro

Doar colegii de breaslă au știut acest secret bine păstrat, pe care cântăreața l-a dezvăluit în cele din urmă. Aceasta a spus că era complexată pentru că avea sânii mici și de fiecare dată când voia să poarte o rochie decoltată, se întrista. A recurs la chirurgia estetică și a devenit apoi mulțumită de aspectul sânilor ei.

Chiar dacă ea a recurs la a-și pune silicoane, aceasta le avertizează pe tinerele care sunt ahtiate după operații estetice să se documenteze înainte să facă un astfel de pas, căci urmările pot fi nedorite. De altfel, multe vedete din showbizul românesc au avut probleme după implantul cu silicoane, iar unele dintre ele au fost nevoite să le scoată pentru că nu le suporta corpul.

Nicoleta Voica are o relație cu Alin Bagiu. Sursa foto: click.ro

Ce le sfătuiește Voica pe femeile care vor să își mărească sânii

Artista a spus că punerea silicoanelor a costat-o 2.000 de dolari, iar operația a fost făcută cu mulți ani în urmă, când în România nu știa nimeni că sânii pot fi măriți printr-un astfel de procedeu. „Când este vorba de viața ta, de sănătatea ta, te interesezi, deschizi ochii. Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiți.

Vreau să-ți spun că nici măcar nu m-au internat. Am stat patru ore cât m-au operat și mi-au dat drumul acasă. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari. Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există așa ceva. Nici n-am avut vreo problema. Probleme poți să ai dacă îți înfigi cuțitul în piept sau sări din avion. Merg la control anual, că orice femeie, îmi fac analizele și mamografie”, a declarat cântăreața în urmă cu ceva ani, scrie cancan.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×