Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre Nicoleta Voica. Cine a crescut-o pe cântăreață

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/05/2019, 12:47
Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre Nicoleta Voica. Cine a crescut-o pe cântăreață GALERIE FOTO
Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre Nicoleta Voica. Sursă foto: wowbiz.ro

Îndrăgita solistă de muzică populară Nicoleta Voica trece printr-o perioadă plină de fericire. Însă, până aici, artista a pătimit. Se pare că i-a fost sortit să iubească și să fie iubită la vârsta de 63 de ani, căci până acum, a fost căsătorită de 3 ori, iar toate mariajele i-au lăsat un gust amar.

Detaliul pe care nimenu nu îl știa despre cântăreața de muzică populată Nicoleta Voica

Se spune că noi suntem cumulul tuturor întâmplărilor prin care am trecut, astfel că după 3 căsătorii ratate, cântăreața a dorit să iubească și a și făcut-o. Cu toate acestea, puterea de a reface totul în viața sa sigur nu vine din rănile provocate de dragoste. Se cunoaște povestea fratelui ei, care a murit în timp ce interpreta era plecată în America, ce nu a mai ajuns la timp din cauza soacrei sale, însă nu se cunoaște prima parte a vieții cântăreței.

Artista a povestit, la ”Acces Direct”, de la Antena 1, că părinții au adus-o pe lume de tineri, când mama avea 16 ani, iar tatăl 21. Nicoleta Voica mărturisește că a fost înfiată de bunicii săi, la vârsta de șase ani, dintr-un motiv..aparte. De multe ori, oamenii o confundau pe mama interpretei cu sora ei, așa că bunicii au hotărât să o înfieze. „Bunicii m-au înfiat la 6 ani. Mama avea 16 ani când m-a născut. Mulţi credeau că mama era sora mea”, scrie livearad.ro.

Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre Nicoleta Voica. Cine a crescut-o pe cântăreață
Nicoleta Voica și soțul ei, Alin Bogiu

”Sunt supărat pe gura lumii”

În prezent, Nicoleta este căsătorită cu Alin Bagiu, sufletul său pereche. „Alin este managerul meu, el se ocupă de mine, el se ocupă de tot. El e sufletul meu pereche, n-am mai trăit aşa ceva. Sunt în formă datorită soţului. Dacă el pleacă de lângă mine, s-a dus Universul”, a mai povestit Nicoleta Voica. Despre relația lor a vorbit și soțul ei, încântat de persoana pe care o are alături. „Nicoleta este foarte uşor de iubit. Mulţi mă urăsc pentru că Nicoleta m-a ales pe mine. Sunt supărat pe gura lumii. Mă doare când lumea nu se bucură când doi oameni se iubesc”, a declarat Alin Bagiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×