O creatoare de modă în vârstă de 28 de ani a murit după o operaţie estetică! Ana Corona îmbrăca actriţele din telenovele

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/04/2019, 10:22
O creatoare de modă în vârstă de 28 de ani a murit după o operaţie estetică! Ana Corona îmbrăca actriţele din telenovele
Ana Corona a încetat din viaţă

Creatoarea de modă Ana Corona a încetat din viaţă la vârsta de 28 de ani, aparent, din cauza unei complicaţii apărute în urma unei operaţii estetice. Designerul a îmbrăcat mai multe actriţe din telenovele de succes turnate în America Latină. Sursele apropiate vedetei nu au dorit să comenteze care ar fi cauzele reale ale decesului.

Ana Corona le îmbrăca pe Gloria Trevi şi Gabriela Spanic

A fost una dintre cele mai cunoscute şi apreciate creatoare de modă. Printre starurile care au trecut prin mâinile ei se numără cântăreaţa Gloria Trevi şi actriţele Gabriela Spanic şi Lucero, printre altele. Multe dintre ţinutele create de aceasta au fost purtate la gale importante în industria telenovelelor precum Premiile TV y Novelas.

Moartea ei este una suspectă, întrucât pe pagina de Facebook a artistei nu există niciun comunicat oficial care să confirme ipoteza unei complicaţii apărute după operaţia estetică. Ziarul El Universal din Mexic scrie că Ana Corona ar fi murit în Guadalajara, oraş în care avea deschis şi un atelier.

Gabriela Spanic, una din actriţele îmbrăcate de Ana Corona

Doar jurnalista Nelssie Castillo susţine că Ana Corona a murit din cauza operaţiilor estetice

Despre complicaţiile apărute după intervenţiile chirurgicale a vorbit jurnalista Nelssie Castillo, care spune că Ana a avut în trecut probleme grave din cauza anumitor intervenţii chirurgicale, iar cea din urmă a fost doar picătura care a umplut paharul. Moartea creatoarei mexicane a fost plânsă pe reţelele online de nume importante: stilistul Paco Castillo şi femeia de afaceri Lilian Brindis au adresat condoleanţe familiei, notează elcorresponsal.com.

Ana Corona nu a fost doar o creatoare de modă de succes în Mexic, ci şi un influencer în materie de fashion. Pe contul ei de Instagram, artista conta pe 13.000 de urmăritori, iar numărul lor creştea de la o zi la alta. Afacerea Anei a fost preluată de echipa ei, căci pagina ei oficială a păstrat numele atelierului, Ana Coron Boutique. Ultima postare pe Facebook a fost făcută pe 8 martie 2019, chiar de Ziua Femeii.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×