Daniela Crudu vrea să-şi facă o nouă operaţie estetică: “Tot ce apare nou, eu încerc“

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 16:03
Daniela Crudu vrea să-şi facă o nouă operaţie estetică: “Tot ce apare nou, eu încerc“ GALERIE FOTO
Daniela Crudu vrea să-şi facă o nouă operaţie estetică

Daniela Crudu vrea să-şi facă o nouă operaţie estetică, după ce în ultimii ani s-a transformat radical în urma intervențiilor chirurgicale prin care a trecut pentru a-și schimba aspectul fizic. Asistenta TV a intrat pentru prima dată într-un cabinet medical pentru a-și face o operație estetică înainte de a împlini vârsta de 18 ani.

Daniela Crudu vrea să-şi facă o nouă operaţie estetică

Daniela Crudu a dezvăluit că vrea să treacă printr-o nouă operație estetică. Asistenta TV a pășit pentru prima dată în cabinetul unui medic pentru a-și modifica aspectul fizic când avea 17 ani. Atunci, Daniela și-a pus silicoane și ulterior a recunoscut că și-a făcut operații de fiecare dată când și-a modificat corpul.

Cruduța și-a făcut și o operație la nas, dar și una pentru micșorarea taliei, și-a pus acid hialuronic în buze, botox în față și și-a făcut lifting facial. Vedeta a mărturisit că ar fi dispusă să treacă în continuare prin intervenții chirurgicale dacă va considera că are nevoie.

Daniela Crudu se gândește la noi operații estetice
Daniela Crudu se gândește la noi operații estetice

Daniela Crudu nu renunță la operațiile estetice

„Nu există femei urâte, decât că nu au bani să se opereze. Mi-am subțiat talia. Sunt fericită. Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai. Am și niște fire în față. (…) Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi. Bine, glumesc, dar chiar există. Nici implanturi fesiere nu-mi pun.

La clinică merg ca la mine acasă. Eu nu am făcut niciodată rabat la operații. (…) Investesc în mine, n-am copii, n-am nimic”, a declarat Daniela Crudu în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×