Operațiile estetice le-au clonat! Verdictul crunt al esteticianului pentru Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
13/02/2019, 19:30
Operațiile estetice le-au clonat! Verdictul crunt al esteticianului pentru Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu GALERIE FOTO
Verdictul crunt al esteticianului pentru Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu

În plin scandal legat de cazul falsului medic italian Matteo Politi, medicul estetician Adina Alberts vorbește despre operațiile estetice făcute de vedetele autohtone, printre care se numără Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu. Verdictul dat de estetician este unul crunt.

Este bine știut faptul că vedetele adoră operațiile estetice, fie că este vorba doar despre o modificare minoră a nasului, fie că este vorba despre treburi „mai serioase”, cum ar fi implanturile mamare. De multe ori, femeile care apelează la esteticieni devin dependente de operații, în primul rând pentru că sunt dezamăgite de felul în care arată, dar și pentru că în urma unor operații mai este nevoie și de retușuri. În cele din urmă, unele dintre ele ajung să fie de nerecunoscut.

Verdictul crunt al esteticianului pentru Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu

Printre vedetele care au ales să își facă operații estetice se numără Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu. Medicul estetician Adina Alberts le-a dat un verdict crunt: „Arată de parcă ar fi operate de același doctor! Aceleași buze, nas și sâni! Mai târziu își vor da seama ce au făcut și vor regreta. Daniela Crudu nu înțelege că prin fațetarea danturii a devenit dependentă de medicul dentist, dar asta se întâmplă și pentru că lumea nu știe ce presupun aceste proceduri”, a declarat Adina Alberts la Antena Stars.

Adina Alberts, chirurg estetician
Adina Alberts, chirurg estetician

Chirurgul estetician a declarat recent că ea este cea care a sesizat atât Poliţia, cât şi Colegiul Medicilor în luna noiembrie a anului trecut cu privire la cazul falsul medic italian Matteo Politi. Adina Alberts susţine că Matteo Politi este „extrem de talentat” şi că „discuţiile cu el erau la nivel academic”, deşi nu are diplomele necesare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×