Magda Vasiliu, reacție furibundă în cazul lui Matteo Politi! Ce a zis despre falsul medic italian

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
08/02/2019, 17:41
Magda Vasiliu, reacție furibundă în cazul lui Matteo Politi! Ce a zis despre falsul medic italian GALERIE FOTO
Poziția Magdei Vasiliu, în disputa dintre Olivia Steer și doctorul Mihai Craiu!

Magda Vasiliu a avut o reacție furibundă în cazul lui Matteo Politi, italianul care s-a dat drept medic și a operat mai multe paciente. Într-o postare pe contul personal de Facebook, vedeta TV face o critică a întregii societăți românești și trage un semnal de alarmă cu privire la modul în care funcționează instituțiile din țara noastră.

„Mda… Deci, chirurgul fals a fost ajutat de un avocat, tot fals, să ajungă să profeseze în România, o țară în care cam totul e fals… De la creșteri economice pe hârtie, la diplome universitare obținute de la facultăți fantomă… Sânii, buzele, nasurile doamnelor operate de dl. „doctor” erau și ele menite să inducă tot o impresie falsă…” și-a început vedeta TV mesajul critic postat pe rețeaua de socializare.

Magda Vasiliu a avut o reacție furibundă în cazul lui Matteo Politi

Magda Vasiliu și-a continuat mesajul, criticând atitudinea cetățenilor care au impresia că nu sunt afectați de evenimentele care se petrec în jurul lor, atâta timp cât nu îi privește în mod direct.

Mesajul postat de Magda Vasiliu
Mesajul postat de Magda Vasiliu

„… o impresie falsă… La fel ca bunăstarea celor care se dau cu BMW ul dar locuiesc cu chirie în 50 de metri pătrați… La fel ca și compasiunea arătată de mulți cărora în realitate nu le pasă de nimic în afara de ei înșiși.. Ca pozele de pe Fb în care toți suntem fericiți, dar ne trăim dramele, frustrările și neîmplinirile în spatele unor zâmbete false… Asta e lumea noastră… Iar dacă vreunul dintre noi crede că pe el nu-l afectează, se înșală. E doar o impresie. Și aia, tot falsă…”, este mesajul postat de Magda Vasiliu pe Facebook, după mediatizarea cazului falsului medic italian, Matteo Politi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×