Vă amintiți de Gabriela Spanic? Cum arată la 44 de ani

Sandra Popescu  
înStiri mondene
23/06/2018, 17:04
Vă amintiți de Gabriela Spanic? Cum arată la 44 de aniGALERIE FOTO

Nu aveți cum să nu vă amintiți de Gabriela Spanic, actrița de telenovele care s-a remarcat în serialele celebre în România ”Uzurpatoarea” și ”Răzbunarea”. Acum, are 44 de ani și este total schimbată.

Gabriela Spanic este foarte cunoscută în întreaga lumea după rolurile pe care le-a avut de-a lungul carierei sale. Între timp, adică în 20 de ani, actrița a suferit numeroase operațioi estetice și înfățișarea ei a avut parte de o transformare șocantă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gabriela Spanic, total schimbată la 44 de ani

La 20 de ani după ce a devenit celebră, Gabriela Spanic este total schimbată. Și-a făcut implant de pomeți, și-a mprit buzele, sânii și posteriorul. Ea neagă, însă, că ar avea vreo operație. “Make-up artistii spun ca am unul dintre cele mai reusite tipuri de ten. Nu am niciun fel de operatie estetica la nivelul fetei, totul este natural. Lumea se asteapta sa arat ca in prima mea aparitie in “Uzurpatoarea”, insa atunci aveam 24 de ani, iar schimbarile se datoreaza trecerii timpului.”, a declarat Gabriela Spanic pentru  revista “People”.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×