Sebastian Ghiță nu vrea să revină în România de teama „terorismului judiciar”: “Familia îmi este ameninţată”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 14:19
Sebastian Ghiță nu vrea să revină în România de teama „terorismului judiciar”: “Familia îmi este ameninţată”
De ce se întoarce Sebastian Ghiță în România

Seastian Ghiță șochează din nou. Deși a scăpat de toate condamnările care l-au determinat să plece din țară, patronul postului de televiziune România TV nu pare însă dispus să revină prea curând în România. Fostul om politic afirmă că țara noastră se confruntă cu un „terorism judiciar”

Ghiță nu are de gând sa revină în România

Sebastian Ghiță a răbufnit duminică seara, mărturisind motivul real pentru care refuză să se întoarcă în România, deși nu mai are nicio interdicție de a intra în țară. Fostul deputat susține că familia îi este amenințată și șantajată.

Totodată, acesta afirmă că în România există un adevărat „terorism judiciar” și nu are de gând să se întoarcă în țară, de teamă că s-ar putea trezi cu alte dosare, peste noapte. Sebastian Ghiță spune că deține probe concrete cum că familia și prietenii îi sunt amenințați și șantajați.

Sebastian Ghiță nu vrea să se întoarcă în țară
Sebastian Ghiță nu vrea să se întoarcă în țară

De ce nu se întoarce Sebastian Ghiță în țară?

„Nu voi lua o decizie până nu mă voi sfătui cu avocații mei, nu e atît de simplu, pentru că dna Kovesi încă mai are în instituții, încă mai conduce elemente ale grupului infracțional organizat care vor dori să se răzbune” , a declarat Sebastian Ghiță la Antena 3.

Chestionat pe marginea temerii sale de a i se fabrica alte dosare, Ghiță a replicat: „Da, este foarte simplu și am elemente serioase să cred. Dl Bulancea, adjunctul dânsei, a încercat pe parcursul acestor ani să-mi amenințe și să-mi șantajeze chiar familia și știu ce spun. Chiar zilele acestea fac lucruri pe care i-a învățat dna Kovesi: amenință martori, nu consemnează declarațiile așa cum sunt ele declarate și s-ar putea să vedem în curând că noii Onea și Portocală sunt Bulancea și cu Vartic și dacă această tevatură nu se termină odata în România, o sa continuăm să ne luptăm”.

 

Totodată, Sebastian Ghiță suține că deține dovezi legate de amenințările la care a fost supusă familia sa. „ Au fost adrese trimise, documente, prin care familia si prietenii mi-erau practic șantajați și amenințați, asta nu se face in niciun stat. Am dovezi si documente, astept să se strângă mai multe și văd cui mă pot adresa, cărei institutii a statului, atunci când teroarea si terorismul judiciar continuă, atunci când falsul continuă”.  

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×