Sebastian Ghiță, despre autodenunțul în cazul lui Koveși: ”Am plătit 200.000 de euro la cererea ei”. Video

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 20:49
Sebastian Ghiță, despre autodenunțul în cazul lui Koveși: ”Am plătit 200.000 de euro la cererea ei”. Video

După ce Sebastian Ghiță a făcut o plângere pe numele Laurei Codruța Koveși, acesta apare cu dovezi! Pe scurt, fosta șefă a DNA a fost reclamată de Ghiță a Parchetul General fiind acuzată de grup infracţional organizat! De altfel, acesta mai susține și că fosta șefă DNA i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

În această seară a vorbit chiar Sebastian Ghiță, pentru România TV. Întrebat despre momentul în care a ales să vorbească, Ghiță a admis că a recurs și la a vorbi prin acest intermediul dat fiind faptul că după ce a prezentat toate dovezile împotriva lui Koveși nu s-au luat măsuri. ” După ce am prezentat statului român toate elementele privin actvitatea infrațională a acestui grup Onea – Koveși am văzut că nimic nu s-a întâmplat și că tot ce face acest grup dosare fabricate este ascuns, pitit. Ce m-a făcut să fac plângere este că această secție de urmărire a magistraților permite cetățenilor să prezinte probe”, a susținut Ghiță, pe postul România TV.

Sebastian Ghiță a vorbit despre cazul lui Koveși: „Am plătit 200.000 euro la cererea ei” Video cu autodenunţul

De asemenea, se pare că Sebastian Ghiță a mai fost mânat în luptă și de faptul că în România se fac nedreptăți. ”Ce m-a făcut să intervin astăzi este că această secție de magistrați permite României să prezinte probe și lucruri clare(…)Atunci când doamna Koveși afla că există informații și date despre ceea ce făceau nelegal, imediat Onea și Negulescu inventau un dosar”, a mai spus Ghiță.

Apoi, în direct la Romania TV, Ghiţă a spus: „La cererea lui Kovesi, o firmă de construcţii din Ploieşti, care a primit bani de la Asesoft, a fost cea care a plătit avionul pentru aducerea domnului Nicolae Popa din Indonezia. Realitatea este că o firmă privată, la cererea statului român, a plătit 200.000 de euro pentru a fi adus cel care a falimentat FNI şi care a furat sute de mii de oameni. O întreb pe doamna Kovesi: ce fel de operaţiune o fi asta? Oare suntem vinovaţi de spălare de bani? E doar dânsa sau sunt doar eu? Am acţionat eu în numele statului român?”

Însă, se pare că cel mai grav lucru pentru acesta nu sunt faptele fostei șefe a DNA, ci grandioasa putere pe care a reușit să o dețină. ”Ceea ce mi se pare mie mult mai grav este că toată puterea acestei doamne și a acestei instituții pe care a folosit-o în interese personale este faptul că a făcut dosare împotriva mea, a obligat oameni să spună lucruri împotriva mea, altminteri i-ar fi arestat”, a completat acesta.

Sebastian Ghiță, despre autodenunțul în cazul lui Koveși: ”Am plătit 200.000 de euro la cererea ei”
Se pare că cel mai grav lucru pentru acesta nu sunt faptele fostei șefe a DNA, ci grandioasa putere pe care a reușit să o dețină

Cât despre grupul infracționar construit de Laura Codruța Koveși, acesta admite că structura s-a construit treptat, până la a ajunge chiar să ”domine societatea”. ”Aceasta a încercat zi de zi, lună de lună, să-și construiască acest grup pentru a face orice își dorea, practic să domine societatea. Rând pe rând acest grup infractionar a atacat judecători, coledi din paarchete, funcționari din ANAF.

Inimaginabil ce a reușit să facă. Toți ne mirăm cum aceste dosare ajungeau la Onea și Negulescu. Doamnei i se pare că nu va fi atinsă niciodată de lege, dar a venit momentul ca procurorii de la Parchetul General să investigheze acțiunile ei”, a încheiat Sebastian Ghiță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×