Sebastian Ghiță a lansat amenințări în direct la România TV. Membrii #Rezist, vizați! Cum are de gând să-i bată pe aceștia

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 14:17
Sebastian Ghiță a lansat amenințări în direct la România TV. Membrii #Rezist, vizați! Cum are de gând să-i bată pe aceștia GALERIE FOTO
Sebastian Ghiță a lansat amenințări în direct la România TV. Membrii #Rezist, vizați

Sebastian Ghiță a lansat amenințări în direct la România TV. După ce magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au revocat mandatul de arestare pe numele său, Sebastian Ghiță a anunțat că va candida la alegerile europarlamentare din partea Partidului România Unită (PRU), iar acum amenință că membrii #Rezist vor fi bătuți în cazul în care mai participă la proteste.

Fostul deputat a lansat amenințările în direct la postul de televiziune România TV

„Dacă îi mai prindem pe străzi pe bandele #rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la PRU, care să le dea niște șuturi în fund și să-i trimită acasă, că dacă poliția nu-i trimite acasă o să-i trimitem noi (…) Facem ca oriunde. Dacă avem o lege și o instituție și poliția nu face nimic, că nu se poate să spargă geamuri și să-l bată pe ministru sau judecător. Asta curând se va termina! Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei”, este amenințarea lansată de Sebastian Ghiță în direct la postul de televiziune România TV.

Acesta se află în prezent în Serbia, unde a primit vestea că magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au revocat mandatul de arestare pe numele său. Sebastian Ghiță a declarat însă că nu a luat o decizie în legătură cu eventuala revenire în România pentru că el şi familia sa se simt încă ameninţaţi şi şantajaţi.

Protestatarii #rezist, amenințați cu bătaia
Protestatarii #rezist, amenințați cu bătaia

Sebastian Ghiță se teme de Laura Codruța Kovesi

„Nu voi lua o decizie până nu mă voi sfătui cu avocații mei, nu e atît de simplu, pentru că dna Kovesi încă mai are în instituții, încă mai conduce elemente ale grupului infracțional organizat care vor dori să se răzbune”, a spus Ghiță. Întrebat dacă se teme că i se vor face și alte dosare penale, fostul deputat a răspuns: „Da, este foarte simplu și am elemente serioase să cred. Dl Bulancea, adjunctul dânsei, a încercat pe parcursul acestor ani să-mi amenințe și să-mi șantajeze chiar familia și știu ce spun.

Chiar zilele acestea fac lucruri pe care i-a învățat dna Kovesi: amenință martori, nu consemnează declarațiile așa cum sunt ele declarate și s-ar putea să vedem în curând că noii Onea și Portocală sunt Bulancea și cu Vartic și dacă această tevatură nu se termină odata în România, o sa continuăm să ne luptăm.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×