Se ştiu finalistele de la Bravo, ai stil! Bianca, eliminare în faza semifinalelor

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/06/2019, 13:36
Se ştiu finalistele de la Bravo, ai stil! Bianca, eliminare în faza semifinalelor
Se știu cele 4 finaliste Bravo, ai stil. Sursa foto: Kanal D

Bianca a fost eliminată în semifinala Bravo, ai stil de aseară. Concurenta care era vreme de luni bune favorită să câștige concursul nu se numără printre finaliste de la Bravo, ai stil. Aceasta a fost eliminată aseară nereușind să strângă suficiente voturi din partea telespectatorilor. A avut cu nu mai puțin de 10% din SMS-uri.

Finalistele de la Bravo, ai stil sunt Nadina, Irina, Corina și Elena

Prin urmare, cele patru finaliste ale emisiunii sunt Nadina, Irina, Elena și Corina. Ediția de aseară nu a fost lipsită de conflicte. Corina și Bianca, două dintre rivalele supreme ale acestui sezon, și-au aruncat din nou tot felul de acuzații și jigniri. Concurentele au avut ca temă de gală „Candyland” și s-au transformat în bomboane fondante uimid jurații și telespectatorii.

Nu au fost toate încântate de cum s-a desfășurat gala, căci Bianca și Corina au continua să își arunce săgeți. Corina a fost acuzată de Nadina și Bianca de faptul că joacă teatru. Cea eliminată aseară a jignit-o pe Corina, iar Ilinca Vandici a fost nevoită să îi atragă atenția pentru comportamentul ei.

Bianca a fost eliminată înainte de marea finală. Sursa foto: Kanal D

Corina, în centrul atenției și în semifinală

Concurenta a fost întreruptă de nenumărate ori de Nadina și Bianca, iar Nadina i-a spus că momentul ei a valorat zero. Controversata Corina a fost, însă, apreciată de jurați. „De câte ori m-am uitat la momentele voastre, împărțeam tema în subteme. Nu-mi displace ținuta pe care ai făcut-o, mă așteptam la ceva mult mai mult din punct de vedere stilistic”, i-a spus Maurice Munteanu.

„Ai compensat la maximum cu momentul artistic. Ai cea mai bună ținută. Este a doua ținută preferată din ce am văzut. Ai dus gala la un alt nivel”, a fost comentariul Ralucăi Bădulescu despre ținuta Corinei. Cătălin Botezatu a făcut însă notă discordantă și a spus că a văzut la Corina un personaj. I-a atras atenția că s-a costumat și că i-ar fi lipsit touch-ul personal.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×