Se schimbă ora galei emisiunii Puterea Dragostei. Prezentatoarea Andreea Mantea nu mai are timp să vină în România

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
26/09/2019, 19:22
Se schimbă ora galei emisiunii Puterea Dragostei. Prezentatoarea Andreea Mantea nu mai are timp să vină în România GALERIE FOTO
Se schimbă ora de difuzare a galei emisiunii Puterea Dragostei. Sursa foto: evz.ro

Se schimbă ora de difuzare a galei emisiunii Puterea Dragostei! Emisiunea prezentată de frumoasa Andreea Mantea își modifică programul, după cum a decis conducerea televiziunii Kanal D, unde este difuzată emisiunea fenomen preferată de tinerii din România.

Se schimbă ora de difuzare a galei emisiunii Puterea Dragostei

Dacă până acum acum gala Puterea Dragostei era difuzată doar în ziua de sâmbătă, conducerea Kanal D a decis ca aceasta să aibă loc și în ziua de duminică. În plus, s-a schimbat și intervalul orar în care poate fi văzută gala celebrei emisiuni.

Dacă aceasta începea până acum de la ora 15:00, posibil datorită popularității emisiunii, aceasta a fost mutată la altă oră și împărțită în două segmente. Așadar, gala emisiunii Puterea Dragostei va avea loc în ziua de sâmbătă și duminică și începe de la ora 16:00, până la ora 18:00.

Se schimbă ora de difuzare a galei emisiunii Puterea Dragostei
Se schimbă ora de difuzare a galei emisiunii Puterea Dragostei. Sursa foto: ciao.ro

Andreea Mantea nu va mai avea timp deloc să ajungă în România

În timpul galei Puterea dragostei, concurenții află cine este câștigătorul premiului săptămânal pus în joc, de 1500 de euro, dar și cine părăsește casa Puterea dragostei și se întoarce în România, anunță wowbiz.ro. Emisiunea este filmată în Turcia, unde Kanal  D are deja studiourile. Rămâne de văzut cum va reacționa frumoasa prezentatoare a emisiunii, Andreea Mantea. Bruneta s-a plâns în presă că nu prea mai are timp să vină în țară. Acum, când emisiunea se va difuza și duminică, aceasta chiar nu va mai avea când să ajungă în țară.

Tot la o emisiune și-a întâlnit jumătatea și Andreea Mantea. Frumoasa brunetă și Cristi Mitrea au avut însă o relație cu năbădăi. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul unui emisiuni TV, unde vedeta trebuia să fie cucerită de bărbații care participau la show. Bruneta și tatăl copilului ei au fost chiar la cuțite după ce s-au despărțit, însă acum au o relație decentă, mai ales că în peisaj a apărut și David, rodul iubirii lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×