Scandal la Puterea Dragostei. Bianca și Mariana s-au luat la bătaie

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
06/08/2019, 16:37
Scandal la Puterea Dragostei. Bianca și Mariana s-au luat la bătaie
Mariana și Bianca de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie. Sursa foto: KANAL D

Scandal de proporții în emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D! Două dintre concurente s-au luat la bătaie în timp ce dansau, spre stupefacția celorlalți concurenți din casă și a prezentatoareai Andreea Mantea.

Scandal la Puterea Dragostei între Bianca și Mariana

Una din câștigătoarele sezonului întâi, Bianca Comănici, are parte de tot mai multe probleme în al doilea sezon, care a venit în prelungirea primei ediții a reality-show-ului matrimonial. Bianca a intrat în dispută cu Mariana, concurentă care a sărit la beregata câștigătoarei. Prima oară, probabil geloasă pe Bianca, Mariana a împins-o să cadă de pe masă. Aceasta s-a enervat și a reacționat.

„Băi, fată, tu vezi că m-ai zgâriat pe mâini?“, i-a spus Bianca Marianei după gestul reprobabil pe care aceasta l-a făcut fără să țină cont că sunt filmate 24 din 24. Aceasta i-a spus în replică: „Nu-mi pasă”.

andreea mantea, prezentatoarea puterea dragostei
Andreea Mantea, nemulțumită de comportamentul concurenților. Sursa foto: KANAL D

Andreea Mantea, dezgustată de comportamentul concurenților

„Am luat o hotărâre. Ce fac concurenţii a ajuns la un alt nivel. Dragostea îşi spune cuvântul, pe ei îi apucă toate stările, aruncă prin casă cu diverse. Am luat o decizie: plec! De ce să mai ţip? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu? Mai bine plec! Dacă nu am tăia la montaj, s-ar închina oamenii, unde s-ar ajunge”, a declarat recent Andreea Mantea la TEO SHOW.

„Dar mă bucur că se întâmplă aşa, pentru că concurenţii au început să lupte pentru ce doresc. A intrat o fată nouă în casă. Nu vă zic cum arată! Toţi băieţii au sărit pe ea. Singurul cuplu din casă este pe cale să… Dacă ei aşa arată puterea dragostei, eu ce să le fac?”, a mai spus Mantea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×