Câți bani încasează Andreea Mantea ca să filmeze în Turcia! Kanal D i-a mărit salariul

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/08/2019, 18:42
Câți bani încasează Andreea Mantea ca să filmeze în Turcia! Kanal D i-a mărit salariul
S-a aflat câți bani ia Andreea Mantea pe lună de la Kanal D. Sursa foto: cancan.ro

Andreea Mantea e de luni bune în Turcia, mai exact la Istanbul, acolo unde se filmează show-ul „Puterea dragostei”, emisiune matrimonială în care mai mulți concurenți își caută dragostea închiși într-o casă. Vedeta pare să se fi acomodat extrem de bine în metropola din Turcia, iar presa scrie că nu se va întoarce curând la București.

Câți bani primește Andreea Mantea de la șefii Kanal D

Șefii de la Kanal D au ademenit-o pe prezentatoare cu un contract care îi oferă toate condițiile, iar la acest contract se adaugă o mărire de salariu importantă. Tocmai de aceea, vedeta preferă să rămână la cârma show-ului, unul dintre puținele cu care postul de televiziune mai are cât de cât audiență, după eșecul răsunător al celui de-al treilea sezon Exatlon.

Inițial, producătorii turci i-au promis brunetei că va filma emisiunea în România, însă pentru că audiențele din primul sezon au fost peste așteptări, s-a început imediat filmarea noului sezon. Conform libertatea.ro, salariul Andreei se apropie vertiginos de 20.000 de euro pe lună, o sumă mare chiar și pentru piața televiziunilor din Turcia.

bani andreea mantea
Andreea Mantea ia 20.000 de euro pe lună. Sursa foto: KANAL D

20.000 de euro pe lună plus condiții de lux

Dar asta nu e tot! Pe lângă cei 20.000 de euro pe care îi ia lună de lună, vedeta se bucură și de cazare gratis. Aceasta trăiește alături de fiul ei, David, într-un duplex luxos unde are servitori care îi fac toate poftele. Andreea nu trebuie să facă decât audiență, căci turcii o țin în puf: una dintre angajatele de la duplex îi face mâncare, cealaltă curățenie. Să tot ai un asemenea job!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×