Se întoarce iarna. Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/02/2020, 12:24
Se întoarce iarna. Anunțul de ultimă oră al meteorologilor
Meteorologii anunță că se întoarce iarna. Sursa foto: kanald.ro

Meteorologii au anunțat că iarna se întoarce, după ce nimeni nu se mai aștepta la o revenire a ninsorilor și a gerului. După ce ne-a menajat o bună perioadă de timp, iarna se pare că revine în forță, după cum anunță Agenția Națională de Meteorologie.

Meteorologii anunță că se întoarce iarna

Prognoza meteo anunță că vor fi recipitaţii mixte la munte, răcire în nordul şi vestul ţării şi lapoviţă în Crişana şi Maramureş. De miercuri, temperaturile vor începe să scadă şi în sud-estul ţării.

Joi, valorile termice vor continua să scadă uşor în cea mai mare a ţării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 10 grade, iar cele minime între -6 şi 4 grade.

Va ninge la munte și izolat în alte teritorii

Pe timpul zilei se vor semnala înnorări şi precipitaţii în majoritatea zonelor, ploi pe arii extinse, moderate cantitativ în sud-sud-vest, precipitaţii predominant sub formă de ploaie în nord-vest şi în centru şi ninsori la munte.

În restul teritoriului precipitaţiile vor fi posibile doar pe spaţii mici. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi temporar şi în celelalte zone, cu precădere în sud-vest.

Vremea devine capricioasă și în București, unde va continua să se răcească uşor. Cerul va fi noros şi temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat, iar temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de 2…3 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×