Prognoza meteo pentru marţi, 18 februarie. Meteorologii anunţă temperaturi cu 15 grade Celsius mai mari ca cele normale

Daniel Scripcaru   
în Prognoza meteo
17/02/2020, 17:28
Prognoza meteo pentru marţi, 18 februarie. Meteorologii anunţă temperaturi cu 15 grade Celsius mai mari ca cele normale
Prognoza meteo pentru ziua de marţi, 18 februarie

Pentru ziua de marţi, 18 februarie, meteorologii anunţă vreme asemănătoare zilei de azi. Astăzi, luni, 17 februarie, temperaturile au fost şi cu 15 grade Celsius mai mari faţă de cele ale perioadei normalale.

Meteorologii au veşti bune. Marţi, 18 februarie, temperaturile urcă până la 18 grade Celsius

Meteorologii anunţă şi pentru marţi 18 februarie vreme foarte caldă pentru această perioadă. Astfel, temperaturile de mâine se vor situa cu aproximativ 15 grade Celsius peste cele normale ale acestei perioade.

Prin urmare, mâine temperaturile urcă în unele zone ale ţării până la 18 grade Celsius. După, vremea se va răci constant, nu foarte tare, şi o să ajungă în weekend la puţin peste 10 grade Celsius.

Câte grade au fost astăzi la munte

Luni 17 februarie, în staţiunea Păltiniş, Sibiu, s-au înregistrat 17 grade Celsius. Staţia meteo în Păltiniş este situată la 1.450 de metri altitudine.

De asemenea, la cota 1.500, Sinaia, au fost 15 grade, în timp ce la Predeal, în termometre temperatura a urcat până la 14 garde Celsius.

Cele mai mari temperaturi s-au înregistrat la Tg. Ocna. Aici, meteorologii au înregistrat o temperatură maximă de 19 grade Celsius. Temperaturile în Caransebeş şi Reşiţa nu au sărit de 18 grade Celsius.

În toată ţara au fost înregsitrate temperaturi de 13-14 grade Celisus, luru mai rar întâlnit, cu excepţia câtorva localităţi. Două dintre acestea sunt Joseni şi Topliţa. Aici, meteorologii au înregistrat temperaturi de 5 grade Celsius, la ora 16.00.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza meteo până pe 1 martie 2020, de unde reiese că pe final de februarie temperaturile vor fi neobişnuit de mari pentru această perioadă. Vremea va fi frumoasă în toată ţara de „Mărţişor”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×