Se adânceşte scandalul în USR. Urmează noi excluderi. Dan Barna, pus la zid

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 20:56
Se adânceşte scandalul în USR. Urmează noi excluderi. Dan Barna, pus la zid
Dan Barna se pregătește să-i excludă din USR pe contestatarii săi. Sursa foto: hepta.ro

Tensiunile din ineriorul Uniunii Salvați România sunt departe de a se fi încheiat, mai ales că partidul a intrat deja în linie dreaptă cu pregătirile pentru alegerile locale din 2020. De altfel, numărul celor care îl pun la zid pe liderul formațiunii politice, Dan Barna, crește pe zi ce trece, motiv pentru care miercuri va avea loc o nouă ședință a Biroului Național, al cărui scop principal este, cel mai probabil, excluderea contestatarilor.

Se înmulțesc criticile la adresa lui Dan Barna. Purtătorul de cuvânt al USR Ilfov, printre contestatari

Tot miercuri este anunțat și un nou protest al membrilor USR la sediul central al fomrațiunii politice, ca reacție la noile excluderi. Printre cei care sunt în momentul de față în pericol de a părăsi partidul se numără și Claudia Postelnicescu, purtător de cuvânt al filialei din Ilfov.

De altfel, într-un mesaj postat pe o cunoscută rețea de socializare, aceasta a anunțat că își asumă tot ce a spus în ultimele zile la adresa lui Dan Barna. Totodată, Postelnicescu îl numește pe actualul lider al grupării politice din opoziție „un mediocru pantentat” și îl acuză că încearcă să îi îngrădească libertatea de exprimare.

„Un mediocru patentat, pus moț în vârful partidului fondat de altul de o gașcă de securiști de nouă generație”

Nu au murit niște copii și tineri acum 30 de ani, ca să îmi fie mie luată libertatea de exprimare de un mediocru patentat, pus moț în vârful partidului fondat de altul de o gașcă de securiști de nouă generație. Hai că asta e culmea tupeului! Sunt acuzată ca îmi ”hărțuiesc” colegii și că vorbesc ”urât” despre Barna.

Îmi asum tot ce am spus despre Barna: că este mediocru, că distruge partidul, că a avut un eșec major strict bazat pe incompetența proprie, că favorizează o gașcă de sicofanti si profitori care beneficiază în mod exclusiv de resursele partidului.

În ceea ce privește ”hărțuirea”: încă din vara anului 2018 am primit sesizări de la persoane care adoră liderul, indiferent cine e el, pentru motive strict legate de parvenirea in partid, care nu au nimic de-a face cu meritocrația.

Aceste persoane mi-au intrat în listă și mi-au făcut mai multe sesizări pentru opinii critice la adresa conducerii partidului.

Aceste opinii pot fi găsite în continuare pe peretele meu, nu am șters nimic. Să se caute jignirile și hărțuirile și să mi se arate.

Precizez că aceleași persoane mi-au facut sesizări, mai multe în serie, după ce au practicat un stalking obsesiv pe o perioadă de luni de zile”, a scris Claudia Postelnicescu pe contul său de Facebook.

Alături de purtătorul de cuvânt de la USR Ilfov, miercuri ar putea fi excluși și alți lideri importanți precum  Cosmin Stoenoiu de la USR Cluj și Ciprian Lupaș. Acesta din urmă este acuzat că ar fi indus în eroare opinia publică în legătură cu o expresie folosită de soția lui Dan Barna, Olguța Totolici.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×