Nicușor Dan, candidatul USR la Primăria Capitalei, în 2020. Soluția pe care o propune matematicianul

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 20:39
Nicușor Dan, candidatul USR la Primăria Capitalei, în 2020. Soluția pe care o propune matematicianul
Nicușor Dan, candidatul USR la Primăria Capitalei. Sursa foto: Facebook Nicușor Dan

Nicușor Dan a fost ales drept candidatul USR la Primăria Capitalei, la alegerile locale care se vor desfășura în anul 2020. Liderul care a fondat Uniunea Salvați România propune celorlalți lideri politici și formațiunilor pe care le conduc să îl susțină pentru a avea o victorie sigură în fața candidatului PSD.

Nicușor Dan, candidatul USR la Primăria București

Dan a fost desemnat drept candidatul USR București pentru Primăria Capitalei, iar anunțul a fost făcut de șeful interimar al organizației, Dumitru Dobrev, notează știrileprotv.ro.

Acesta a fost votat de 57 de membri, în timp ce Mihnea Bărbulescu a obținut 20 de voturi, iar Dragoș Dragoteanu doar 2 voturi. Din totalul voturilor exprimate, două au fost anulate.

„Le mulțumesc din adâncul inimii contracandidaților mei și membrilor USR București”

Tot astăzi, liderul PLUS, Dacian Cioloș, cu care USR este în alianță, a fost reconfirmat în funcția de președinte al formațiunii politice.

Nicușor Dan a mulțumit colegilor din USR pentru votul de încredere acordat într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„USR a demonstrat astăzi că este cel mai democratic partid din România. Candidatul USR București la Primăria Capitalei a fost votat astăzi de membrii Conferinței Municipale, în urma unei competiții interne, desfășurate în luna octombrie”, scrie pe pagina oficială a lui Dan.

„Delegații Conferinței Municipale a USR București m-au desemnat câstigătorul acestei competiții, acordăndu-mi peste 70% din voturile lor. Mă onorează încrederea useriștilor bucureșteni și totodată îmi creează un și mai puternic sentiment de responsabilitate față de orașul nostru. Le mulțumesc din adâncul inimii contracandidaților mei și tuturor membrilor USR București”, a mai scris unul din oamenii care a fondat USR.

„De mâine avem treabă sa consolidăm planul și echipa cu care să câștigăm administrația Capitalei”, a mai scris politicianul.

De cealaltă parte, nu se știe dacă PLUS îl va susține pe Nicușor Dan la alegerile locale de la anul, având în vedere că numele care s-a vehiculat tot mai des din partea formațiunii lui Cioloș ca favorit pentru a candida este fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×