Acuze din interior la adresa lui Dan Barna! Stelian Ion, liderul deputaților USR: „Neasumarea intrării la guvernare cred că a fost o greşeală şi ne-a costat un pic”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
11/11/2019, 11:53
Acuze din interior la adresa lui Dan Barna! Stelian Ion, liderul deputaților USR: „Neasumarea intrării la guvernare cred că a fost o greşeală şi ne-a costat un pic”GALERIE FOTO
Dan Barna este marele învins al primului tur la prezidențiale. Sursa foto - facebook

Acuze din interior la adresa lui Dan Barna! Liderul deputaţilor Uniunii Salvaţi România, Stelian Ion, a declarat, pentru RFI, că neasumarea intrării USR la guvernare a fost o greşeală. Acesta nu a ezitat și a solicitat o analiză în partid pentru a vedea exact cauzele care au dus la pierderea a sute de mii de voturi față de alegerile europarlamentare. „Sunt dezamăgit, evident că sunt dezamăgit, mă aşteptam la un rezultat mult mai bun, mă aşteptam să intre Dan Barna în turul doi, dar lucrul ăsta necesită o analiză foarte atentă şi trebuie să vedem foarte clar care au fost cauzele care au dus la un rezultat şi la o diferenţă atât de mare între candidatul nostru, Dan Barna, şi Viorica Dăncilă„, a mai spus Stelian Ion.

Acuze din interior la adresa lui Dan Barna!

Liderul deputaților USR vrea să știe exact unde anume s-a greșit. „În perioada următoare nu mi se pare atât de importantă tragerea la răspundere a cuiva anume, ci să identificăm acele cauze, pentru că este clar, oamenii merg foarte mult pe încredere şi înseamnă că noi am pierdut ceva din încrederea celor care ne-au votat la europarlamentare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Trebuie să vedem foarte atent, pentru că urmează alte alegeri foarte-foarte importante, locale şi parlamentare şi până în acel moment noi trebuie să avem temele făcute, să vedem unde am greşit şi să nu mai repetăm greşelile”, a spus el. De altfel, Stelian Ion a recunoscut că USR a greşit în campania pentru alegerile prezidenţiale. „Evident că s-au făcut greşeli (…).

„Neasumarea intrării la guvernare cred că a fost o greşeală şi ne-a costat un pic”

Din punctul meu de vedere, chestiunea cu neasumarea intrării la guvernare cred că a fost o greşeală şi ne-a costat un pic. Nu pot să-mi dau seama cât de mult ne-a costat, dar faptul că în momentul acesta foarte important nu am spus că intrăm la guvernare alături de PNL, chiar dacă PNL-ul nu îşi dorea să aibă pe nimeni alături”, a afirmat el.

Stelian Ion vrea ca USR să nu mai repete aceste greşeli. „Trebuie să facem nişte focus-grupuri, să aflăm ce i-a nemulţumit pe oameni şi de ce au migrat voturi de la noi către competitorii noştri. Dacă nu facem analiza asta, riscăm să repetăm greşelile şi nu am fi pe un drum bun”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×