Scrisoarea teribilă a unei profesoare dintr-un liceu din Ploieşti către Ministerul Educaţiei! “M-a înjunghiat!”

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 15:34
Scrisoarea teribilă a unei profesoare dintr-un liceu din Ploieşti către Ministerul Educaţiei! “M-a înjunghiat!” GALERIE FOTO
Scrisoarea teribilă a unei profesoare dintr-un liceu din Ploieşti către Ministerul Educaţiei! “M-a înjunghiat!”

Scrisoarea unei profesoare despre colega înjunghiată la liceul din Ploieşti are dezvăluiri teribile.  „M-a înjunghiat! Şi apoi cuţitul, sângele. Ceva ce nu puteam privi nici în filme.” , a povestit cea care și-a ținut de mână colega care a fost înjunghiată de un elev beat, chiar în fața cancelariei.

„2 februarie. Prima noapte de vacanţă. În alte condiţii aş fi dormit liniştită. De câteva nopţi nu pot. În noaptea aceasta îmi plâng durerea, neputinţa, dezamăgirea, furia, revolta. 4 zile de când colega mea a fost înjunghiată chiar în faţa cancelariei. Un om minunat, un profesor dedicat. Încă îi aud ţipătul şi îi simt mâna strângându-mă.”, a fost mesajul plin de durere al profesoarei.

Scrisoarea teribilă a unei profesoare din Ploieşti către Ministerul Educaţiei!

Colega profesoarei înjunghiate de elevul beat din Ploiești a compus o scrisoare teribilă, adresată către Ministerul Educației. Ea are un mesaj pentru autorități în care acuză oficialii că nu iau decizii. „O situaţie fără precedent în România, extrem de gravă, este transformată într-o ştire banală de televiziune. Drama unui om, a unei familii, a unui colectiv, devine „breaking news”. Şi apoi? Păi cam atât! De 4 zile aştept o reacţie. De la orice factor de decizie din România zilelor noastre. De la Ministrul Educaţiei mai ales! În oricare altă ţară din lumea asta, într-o situaţie atât de gravă, cel puţin Ministrul Educaţiei ar fi ieşit cu o declaraţie oficială.”, este mesajul de revoltă al profesoarei, care acuză autoritățile de lipsă de reacție și empatie.

Pe 29 ianuarie un elev a înjunghiat o profesoară la licul Spiru Haret din Ploiești, chiar în fața cancelariei

„Înţelegem că Măria Sa, Elevul, este stăpânul nostru şi ca Înălţimea Sa, Părintele, face legea în şcoală. Nu-i problemă, am înţeles asta! Am înţeles şi că acolo unde statul nu are, este de datoria noastră, a profesorilor, să aducem de acasă, că na! dacă ne iubim meseria…Ştim, doamnă Ministru că sunteţi în slujba elevilor şi a părinţilor. Şi noi suntem tot în slujba lor. Dar doamnă Ecaterina Andronescu, nu cumva aţi uitat că aveţi datoria de a apăra şi profesorii? Sau noi nu suntem buni decât atunci când vine despre datorii şi obligaţii?”, a scris profesoara în mesajul de revoltă postat pe o rețea de socializare.

„Este suficient sânge în lume. În şcoli şi în cancelarie nu vreau să-l mai văd!”

„Eu de astăzi nu mai tac! Este suficient sânge în lume. În şcoli şi în cancelarie nu vreau să-l mai văd!”, și-a încheiat profesoara mesajul. Pe 29 ianuarie un elev a înjunghiat o profesoară la un liceu din Ploieşti. Incidentul a avut loc chiar în fața cancelariei. Este vorba de o profesoară de matematică de la Liceul Spiru Haret din Ploiești. Aceasta în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiată de un tânăr de 22 de ani, care fusese exmatriculat din școală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×