Cine este profesoara înjunghiată la Ploiești de către un fost elev. Soțul ei e magistrat

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/01/2019, 21:15
Cine este profesoara înjunghiată la Ploiești de către un fost elev. Soțul ei e magistrat
Profesoara de matematică înjunghiată de un fost elev este soția unui magistrat

Un caz teribil s-a petrecut la Ploiești, când o profesoară a de matematică fost înjunghiată de un individ, fost elev. Femeia, soția unui magistrat, se află acum la spital, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori în burtă. Se pare că fostul elev al său a fost exmatriculat, de unde și supărarea acestuia.

Femeia are 43 de ani și a ajuns să fie salvată chiar de un coleg de-al său. Profesoara de matematică are plagă abdominală și este stabilă hemodinamic. După apel, a fost transportată de urgență la UPU a Spitalului Județean Ploiești.

Cine este profesoara de matematică înjunghiată la Ploiești?

Femeia este profesoară de matematică și are 43 de ani și predă la Tehnic Spiru Haret din Ploiești,. De curând s-a aflat că este soția unui magistrat al Judecătoriei Ploiești. ”M-ai dat afară din liceu. A venit timpul să mi-o plăteşti şi nimeni şi nimic nu mă putea opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să îţi sune în cap tot ce ţi-am promis. Nici clamparu nu a făcut ce o să îţi fac eu ţie. L-ai vrut pe dracu, îl ai!”, a declarat fostul elev care a înjunghiat-o.

Liceul unde profesoara de matematică a fost înjunghiată de căre tânărul de 22 de ani
Liceul unde profesoara de matematică a fost înjunghiată de căre tânărul de 22 de ani

Atacul profesoarei s-a produs în cursul zilei de marți, în fața liceului. Tânărul agresor de 22 de ani s-a năpustit asupra profesoarei cu un cuțit care a fost găsit la fața locului. După ce băiatul a fost imobilizat, asupra lui, la controlul bagajelor și cel corporal, s-au găsit un cuțit de bucătărie cu lama de 10 cm grosime, un toporaș cu o coadă metalică, o teslă cu coada metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 l tăiat în care se aflau cuie, o sticlă de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de țuică, consumat din el.

Mihai Nițescu, agresorul profesoarei înjunghiate din Ploiești
Mihai Nițescu, agresorul profesoarei înjunghiate din Ploiești

Mihai Alexandru Nițescu este agresoul profesoarei care a fost exmatriculat în anul 2016 din școală, în urma unui conflict cu un coleg. Mihai Nițescu era atunci în ultimul an de liceu, de altfel și atunci și-a amenințat colegul cu un cuțit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×