Cine este Antonia Enache, profesoara sedusă de preot

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/01/2019, 19:21
Cine este Antonia Enache, profesoara sedusă de preot
Cine este cu adevărat profesoara care a susținut că a fost sedusă și părăsită de către un preot?

Cazul Antoniei Enache, profesoara care a fost sedusă de un preot, a ajuns la urechile tuturor. Mulți se întreabă cine este aceasta și cum s-a ajuns în situația în care să nu-și dea seama că povestea dintre ea și omul credinței a luat o amploarea nedorită. După mai multe căutări, numeroase detalii despre femeia au ieșit la suprafață.

Aceasta are un CV de-a dreptul impresionant! Antonia Enache are doctoratul cu calificativul Magna cum Laude.  Din păcate, pe partea dragostei nu a fost atât de norocoasă, astfel că a venit la o emisiune pentru a-l demasca în văzut tuturor pe cel pe care l-a iubit. Profesoara spune că a sedus-o, iar mai apoi a părăsit-o.

Cine este Antonia Enache, profesoara sedusă și abandonată de un preot?

Antonia Enache este o profesoară de engleză cu rezultate foarte bune.„Antonia Enache este conferențiar la Academia de studii economice din București, Facultatea de relații economice internaționale, Departamentul de limbi moderne și comunicare în afaceri. A absolvit Facultatea de limbi și literaturi străine (Universitatea din București) în 1997, în 1998 Masteratul de Lingvistică Aplicată în aceeași universitate, iar în 2001 Programul postuniversitar de relații internaționale și europene și management în cadrul Universității din Amsterdam. În 2006 și-a susținut teza de doctorat cu titlul Promisiunea Politică la Universitatea din București, obținând calificativul Magna cum Laude. Antonia Enache este autoarea a numeroase lucrări științifice de specialitate, studii și monografii, precum și a unui număr semnificativ de articole suținute la conferințe științifice naționale și internaționale și publicate în reviste prestigioase. Domeniile sale de interes includ engleza pentru afaceri, lingvistica aplicată, sociolingvistica, relațiile internaționale și comunicarea politică”, conform site-ului limbimoderne.ase.ro.

Adriana Enache, profesoara care a fost sedusă de un preot
Adriana Enache, profesoara care a fost sedusă de un preot

Desigur că după ce a apărut la televizor cu povestea uluitoare de iubire mulți care au văzut cazul i-au cam atestat inteligența.”Sunteți de o prostie greu de imaginat! Rușine ASE pentru astfel de cadre! Faceți rușine tagmei profesorilor!!! Mi-e rușine de rușinea dumneavoastră. Cum să faci așa ceva, tu, femeie independentă, profesor, pentru un bărbat? Dumneavoastră sunteți misogină, nu preotul. O femeie inteligentă, intelectuală, independentă nu ar recurge niciodată la astfel de victimizări!” și „Te mai freci cu popa… Dacă ești o enoriașă trebuia să știi că un preot nu poate fi preot dacă nu este însurat. Leșinătură și scursură ce ești”, au fost câteva din comentariile internauților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×