O profesoară din Ploieşti, înjunghiată în faţa cancelariei de un elev VIDEO

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
29/01/2019, 14:47
O profesoară din Ploieşti, înjunghiată în faţa cancelariei de un elev VIDEO GALERIE FOTO
O profesoară din Ploieşti, înjunghiată în faţa cancelariei de un elev VIDEO

Un elev a înjunghiat o profesoară la un liceu din Ploieşti. Incidentul a avut loc chiar în fața cancelariei. Este vorba de o profesoară de matematică de la Liceul Spiru Haret din Ploiești. Aceasta în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiată de un tânăr de 22 de ani.

Incidentul a fost raportat la 112 de un alt cadru didactic. O colegă a victimei a sunat la poliţie pentru a anunţa incidentul.”Femeia de 43 de ani, cu plagă înjunghiată abdominală, stabilă hemodinamic, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Ploieşti”, a precizat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova. Profesoara se pare că este în stare stabilă, după ce a fost preluată de Unitatea Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Un elev a înjunghiat o profesoară la Colegiul „Spiru Haret” din Ploieşti.

VIDEO Profesoară, înjunghiată de un elev! Acesta fusese exmatriculat şi era şi în stare de ebrietate

O profesoară de matematică a fost înjunghiată chiar în faţa cancelariei de un fost elev. Tânărul în vârstă de 22 de ani se pare că era în stare de ebrietate. Serviciul de Ambulanţă Prahova a anunţat că femeia în vârstă de 43 ani a suferit o plagă înjunghiată abdominală, dar este în afara oricărui pericol. Martorii, care l-au văzut pe agresor spun că acesta era „în stare de ebrietate”.

Numele agresorului este Niţescu Mihai Alexandru, în vârstă de 22 ani. Acesta a fost elev al Liceului „Spiru Haret” din Ploieşti, dar a fost exmatriculat în urmă cu ceva vreme. Aflat în stare de ebrietate, acesta a atacat-o pe profesoara de matematică în vârstă de 43 de ani. Arma, un cuţit, a fost găsită la faţa locului, iar agresorul a fost reţinut de o patrulă de jandarmi, care s-a deplasat la faţa locului, după ce o colegă a victimei, tot cadru didactic, a sunat la serviciul de urgenţă, 112.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×