Școli închise 7 februarie. Lista unităților de învățământ care își suspendă activitatea UPDATE

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 19:46
Școli închise 7 februarie. Lista unităților de învățământ care își suspendă activitatea UPDATE
Școli închise 7 februarie. Lista unităților de învățământ care își suspendă activitatea. Sursa foto: Hepta

Condițiile meteo extreme au făcut ca mai multe școli să fie închise vineri, 7 februarie. Primele unități de învățământ care au anunțat că își suspendă activitatea din cauza vremii au fost cele din județul Tulcea.

UPDATE:  Şi în alte nouă judeţe cursurile sunt suspendate parţial, informează Ministerul Educaţiei şi Cercetării: în judeţul Călăraşi cursurile sunt suspendate în 14 unităţi de învăţământ, în Harghita – două unităţi, Buzău – 21 unităţi, Argeş – 2 unităţi, Teleorman – 1 unitate, Bacău – 1 unitate, Brăila – 5 unităţi, Constanţa – 9 unităţi, Ialomiţa – 7 unităţi.


Școli închise 7 februarie

Așadar, mai multe școli rămân închise și vineri, 7 februarie. Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea a anunțat că toate școlile din județ vor fi închise  vineri, asta după ce și joi, 6 februarie, au suspendat activitatea din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Tulcea a fost unul dintre județele aflate sub avertizare meteo de vânt puternic și viscol, astfel că școlile nu se vor deschide nici vineri.

“Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Tulcea a hotărât suspendarea cursurilor în data de 7 februarie, în toate unităţile de învăţământ din judeţul Tulcea”, a anunțat, joi seară, Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea, potrivit News.ro.

Cu toate acestea, Ministerul Educației a anunțat că sunt mai multe școli închise parțial în țară, însă doat în Tulcea toate unitpțile de învățământ rămân închise.

Cursurile sunt suspendate în mai multe școli din țară

În restul județelor, cursurile rămân suspendate parțial doar în anumite localități afectate de vremea rea din ultimele 24 de ore.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a decis ca şcolile din comunele Măraşu, Frecăţei, Mihau Bravu, Roşiori şi Traian să rămână închise şi vineri.

Joi, cursurile au fost supendate pe întregul teritoriu al județului Tulcea, asta după ce inițial de hotărâse închiderea doar a școlilor din județ, fără cele din municipiu.

Aproape 18.000 de elevi din județul Constanța s-au trezit joi că școlile la care mergeau au suspendat activitatea din cauza vântului și a viscolului.

Astfel, 154 de unități de învățământ au avut ușile închise joi, fie din cauza întreruperii electricității, ori din lipsa apei potabile sau a căldurii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×