Schimbări importante la Românii au talent, sezonul 10. Cum se desfăşoară finala

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/05/2020, 17:10
Schimbări importante la Românii au talent, sezonul 10. Cum se desfăşoară finala
Schimbări importante la Românii au talent, sezonul 10. Cum se desfăşoară finala. Sursa foto: Instagram.com

Producătorii show-ului „Românii au talent” difuzat la Pro TV au anunțat cum se va desfășura finala sezonului cu numărul 10 fiind vorba de o premieră în istoria emisiunii. De asemenea, echipa de producție a mai transmis și ce alte schimbări au mai intervenit pe acest final de sezon.

Cum se va desfășura finala „Românii au talent” și când se va difuza

Finala „Românii au talent” de anul acesta va fi una inedită. Producătorii show-ului de la Pro TV au declarat pentru paginademedia.ro că este vorba de o premieră în istoria emisiunii de talent, premiul cel mare fiind disputat de concurenții care au primit golden buzz în preselecții.

Cât despre faptul dacă finala sezonului cu numărul 10 va fi una live sau înregistrată, reprezentanții show-ului au declarat că va exista un mixt de imagini noi, dar și din cele filmate până la ora actuală. Finala se va difuza în seara zilei de vineri, 29 mai.

„Va fi ceva inedit și în premieră, care nu exclude și imagini live”, au spus producătorii, potrivit sursei menționate mai devreme.

Ce alte schimbări mai aduce show-ul de talente de la Pro TV

Până la finala emisiunii care va avea loc la finalul lunii mai, oficialii din Pro TV au mai anunțat că telespectatori vor mai avea ocazia să vizioneze două ediții.

Pe 15 mai fanii show-ului „Românii au talent” au posibilitatea să vadă imagini din timpul preselecțiilor, în timp ce săptămâna următoare, pe 22 mai, producătorii vor difuza momente speciale din sezonul cu numărul 10.

Așadar, o altă premieră pentru emisiunea de la Pro TV este faptul că nu va avea loc o semifinală. Concret, se va sări peste două etape importante: selectarea concurenților care merită să intre în semifinală, de către juriu și semifinala propriu-zisă.

Tot în seara zilei de 22 mai publicul va putea vota concurentul preferat pentru Premiul de originalitate, însă rezultatul votului va fi anunțat o săptămână mai târziu.

Mai exact, în finala show-ului producătorii vor anunța cine este fericitul concurent al premiului care se ridică la valoarea de 10.000 de euro. Anul trecut, Magitot (Marius Draguş) a fost cel care a fost votat de telespectatori pentru acest premiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×