Emil Rengle e istorie! Niv Gradus din Israel, dans pe tocuri la bară la Românii au talent – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/05/2020, 23:22
Emil Rengle e istorie! Niv Gradus din Israel, dans pe tocuri la bară la Românii au talent – Video
Niv Gradus a dansat pe tocuri la bară la Românii au talent. Sursa foto: PRO TV

Niv Gradus a venit din Israel în România pentru a participa la Românii au talent. Originar din Tel Aviv, dansatorul a oferit un moment care i-a șocat pe toți.

Niv Gradus, concurentul-surpriză din ediția Românii au talent din 1 Mai

Emil Rengle ar putea fi invidios pe felul în care s-a mișcat israelianul. Fostul câștigător al competiției Românii au talent, care s-a remarcat tot prin dansul pe tocuri, ar putea lua lecții de dans la bară de la bărbatul din Israel.

Mișcările sale la bară l-au lăsat uimit pe coregraful Mihai Petre, care a spus că, în mod normal, băieții foarte înalți cum este evreul, nu pot să se descurce foarte bine cu acest tip de dans.

„Cu siguranță e o apariție specială. Sper ca această apariție să facă din tine un om care și-a găsit menirea, țelul, drumul. Toată omenirea dorește să își găsească o preocupare care să treacă dincolo de hobby”, a spus Florin Călinescu.

S-a lovit de prejudecăți chiar din partea familiei

„Am mai văzut fete făcând acest sport. Nu au fost cu tocuri, te ajută la ceva?”, l-a întrebat Andra, vizibil șocată când a văzut că poartă tocuri

„Când dansez pe tocuri, arta mea devine mai veridică”, i-a răspuns Niv Gradus lăsând-o fără cuvinte.

„Surpriza a constat în mobilitatea ta. Sunt puțini băieți care la înălțimea ta pot face tehnic ceea ce ai reușit”, a comentat Mihai Petre.

Concurentul a primit patru răspunsuri pozitive cu ajutorul cărora s-a calificat în etapa următoare a competiției de la PRO TV.

Niv Gradus a declarat că i-a fost foarte greu până și-a asumat ceea ce face, că s-a lovit de multe prejudecăți și că familia lui nu e întru totul de acord cu acest tip de dans, considerând că asta fac doar stripperii. Chiar și în culisele show-ului de la PRO TV au râs câțiva de el, însă israelianul a reușit să îi eclipseze cu talentul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×