Emil Rengle e istorie! Niv Gradus din Israel, dans pe tocuri la bară la Românii au talent – Video

Dan Suta  
înStiri mondene
01/05/2020, 23:22
Emil Rengle e istorie! Niv Gradus din Israel, dans pe tocuri la bară la Românii au talent – Video
Niv Gradus a dansat pe tocuri la bară la Românii au talent. Sursa foto: PRO TV

Niv Gradus a venit din Israel în România pentru a participa la Românii au talent. Originar din Tel Aviv, dansatorul a oferit un moment care i-a șocat pe toți.

Niv Gradus, concurentul-surpriză din ediția Românii au talent din 1 Mai

Emil Rengle ar putea fi invidios pe felul în care s-a mișcat israelianul. Fostul câștigător al competiției Românii au talent, care s-a remarcat tot prin dansul pe tocuri, ar putea lua lecții de dans la bară de la bărbatul din Israel.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mișcările sale la bară l-au lăsat uimit pe coregraful Mihai Petre, care a spus că, în mod normal, băieții foarte înalți cum este evreul, nu pot să se descurce foarte bine cu acest tip de dans.

„Cu siguranță e o apariție specială. Sper ca această apariție să facă din tine un om care și-a găsit menirea, țelul, drumul. Toată omenirea dorește să își găsească o preocupare care să treacă dincolo de hobby”, a spus Florin Călinescu.

S-a lovit de prejudecăți chiar din partea familiei

„Am mai văzut fete făcând acest sport. Nu au fost cu tocuri, te ajută la ceva?”, l-a întrebat Andra, vizibil șocată când a văzut că poartă tocuri

„Când dansez pe tocuri, arta mea devine mai veridică”, i-a răspuns Niv Gradus lăsând-o fără cuvinte.

„Surpriza a constat în mobilitatea ta. Sunt puțini băieți care la înălțimea ta pot face tehnic ceea ce ai reușit”, a comentat Mihai Petre.

Concurentul a primit patru răspunsuri pozitive cu ajutorul cărora s-a calificat în etapa următoare a competiției de la PRO TV.

Niv Gradus a declarat că i-a fost foarte greu până și-a asumat ceea ce face, că s-a lovit de multe prejudecăți și că familia lui nu e întru totul de acord cu acest tip de dans, considerând că asta fac doar stripperii. Chiar și în culisele show-ului de la PRO TV au râs câțiva de el, însă israelianul a reușit să îi eclipseze cu talentul său.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×