Drama neștiută a lui Mihai Petre. Juratul „Românii au talent” și-a pierdut tatăl prematur

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/04/2020, 15:17
Drama neștiută a lui Mihai Petre. Juratul „Românii au talent” și-a pierdut tatăl prematur
Drama neștiută a lui Mihai Petre. Juratul „Românii au talent” și-a pierdut tatăl prematur. Sursa foto: Instagram.com

Mihai Petre vorbește extrem de rar despre familia pe care a format-o alături de Elwira Duda care i-a fost ani la rând parteneră de dans și la fel de puțin și despre părinții său. Juratul „Românii au talent” de la Pro TV și-a pierdut figura paternă din cauza unei boli necruțătoare, cancerul.

Mihai Petre și-a pierdut idolul și tatăl din cauza unei boli cumplite

Mihai Petre este foarte apreciat în lumea dansului câștigând de-a lungul timpului numeroase concursuri naționale și internaționale. Celebrul dansator și-a descoperit această pasiune pe când avea numai 8, acest talent fiind moștenit de la tatăl său.

Marian Petre, tatăl juratului emisiunii de talent de la Pro TV, a plecat prematur dintre noi din cauza unui boli necruțătoare, cancer. Mama lui Mihai Petre a dezvăluit la Wowbiz, în urmă cu mulți ani, că dansatorul a apucat să-și vadă tatăl cu puțin timp înainte de a fi răpus de boală.

„Noi am fost tot timpul o familie unită, ne-am înțeles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai și Alina reprezentau totul. Boala asta necruțătoare care a luat milioane de oameni (n.r. cancerul) a căzut ca un trăsnet”, a spus Coca Petre, mama juratului „Românii au talent”, potrivit sursei menționate.

Marian Petre, tatăl dansatorului, s-a prăpădit în câteva luni de la aflarea rezultatului analizelor

Coca Petre a mărturisit că soțul ei a aflat că suferă de cancer pulmonar după ce a mers la un control de rutină. Femeii și familiei nu le-a venit să creadă ceea ce le spune medicul și aveau impresia că trăiesc un adevărat coșmar. Din păcate, tatăl lui Mihai Petre a murit după doar câteva luni, la vârsta de 53 de ani.

„Îmi aduc aminte că am mers cu Marian pentru un consult de rutină, pentru ca în final doctorii să ne dea cumplita veste: cancer pulmonar. Nu ne venea să credem! Parcă trăiam un coșmar. Din păcate, boala a evoluat galopant, iar în câteva luni s-a prăpădit”, a mai spus mama renumitului dansator.

Marian Petre și-a văzut fiul dansând pentru ultima dată pe 23 martie 2005. Mihai Petre a încercat că discute cu părintele său pe 10 aprilie, dar acesta se odihnea. A doua zi era prea târziu, tatăl dansatorului a pierdut lupta cu boala, iar de atunci a rămas un gol imens în inimile membrilor familiei sale.

„Era cel mai fericit când îl vedea pe Mihai pe ringul de dans. A fost ultimul spectacol pe care l-a văzut cu el. Pe data de 11 aprilie el a plecat dintre noi. Îmi aduc aminte absolut toate detaliile acelor zile.

Cu o zi înainte ca el să moară, Mihai era plecat cu un spectacol în țară. Știu că în data de 10 aprilie Mihai a sunat pe telefonul lui Marian. Am răspuns eu, pentru că el dormea. I-am spus că se odihnește și m-a rugat să nu-l trezesc.

A doua zi, dimineața, soțul meu a fost răpus defintiv de boală. Azi, în familie, când vorbim despre el, se așterne un fel de liniște în sufletul fiecăruia dintre noi. Știm că de acolo, de Sus, el ne veghează și ne ocrotește cu bunătatea lui”, a mărturisit mama juratului „Românii au talent”, relatează viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×