Probleme pentru Andra în timpul filmărilor de la Românii au talent. Mihai Petre a rostit „Tatăl nostru” pentru ea

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/04/2020, 23:40
Probleme pentru Andra în timpul filmărilor de la Românii au talent. Mihai Petre a rostit „Tatăl nostru” pentru ea
Andra s-a simțit rău în timpul filmărilor de la Românii au talent. Sursa foto: captură PRO TV

Andra a avut o stare de rău în timpul emisiunii Românii au talent. În ediția de astăzi, cântăreața i-a cerut, la un moment dat, lui Mihai Petre să spună o rugăciune pentru ea.

Andra s-a simțit rău în pauza dintre momente

Înainte să intre pe scena Românii au talent concurenții cu laserele din Franța, artista a avut o cădere, cel mai probabil s-a speriat că a fost deocheată.

A băut din paharul cu apă pe care îl avea pe masă, iar apoi i-a cerut insistent colegului ei de platou, Mihai Petre, să spună Tatăl nostru pentru ea.

Mihai Petre a spus o rugăciune pentru jurată

„Te rog spune Tatăl Nostru. E pentru mine. Spune în gând”, i-a cerut Andra albă la față lui Mihai Petre.

Colegul ei s-a conformat și s-a uitat mirat la ea: „Vrei tu să fac asta?”. După ce a terminat de rostit rugăciunea în gând, Andra a spus că se simte mai bine.

Vedeta a spus că a simțit de la o vreme tot felul de energii negative și ar fi bine să schimbe locul.

Andra a avut și un schimb de replici destul de aprins cu Mihai Petre, care a spus despre ținuta uneia dintre participantele care nu a reușit să treacă mai departe că este kitchoasă.

Andra i-a luat apărarea femeii și i-a cerut în același timp lui Mihai să nu mai jignească oamenii care se prezintă în fața lor.

Mihai a spus că intenția lui nu a fost să jignească pe nimeni, iar Andra a fost vizibil iritată. E foarte probabil ca din această cauză să i se fi făcut rău, energia negativă venind de la Mihai.

Andra a fost jurata care în ediția din 3 aprilie a acordat cel de-al zecelea Golden Buzz unei fete de 10 ani pe nume Siena Vușcan. Cântăreața a fost cucerită de copila originară din Cluj care a vorbit și a cântat perfect în chineză.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×