Siena Vușcan a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au talent! Clujeanca de 10 ani se simte mai degrabă chinezoaică – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/04/2020, 23:18
Siena Vușcan a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au talent! Clujeanca de 10 ani se simte mai degrabă chinezoaică – Video
Siena Vușcan i-a cucerit pe toți. A primit Golden Buzz de la Andra. Sursa foto: captură PRO TV

Siena Vușcan a reușit să cucerească pe toată lumea și a primit al zecelea Golden Buzz de la Românii au talent în ediția din 3 aprilie 2020.

Siena Vușcan a primit Golden Buzz de la Andra

Fata de 10 ani, ai cărei părinți sunt din Cluj, a cântat o melodie patriotică din China, îmbrăcată într-un costum militar pe care îl purtau chinezoaicele în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Cea care a apăsat pe butonul de aur a fost Andra, care a exclamat: „Clujeanca mea! Clujeanca mea!”.

A învățat chineză la 5 ani

Fata i-a cucerit pe jurați prin debitul ei verbal, prin felul în care stăpânește limba chineză, pe care a învățat-o în ultimii 5 ani pe care i-a petrecut în această țară cu familia ei.

Copila de 10 ani s-a născut în San Francisco, însă a tot călătorit peste tot prin lume. Părinții, profesori universitari, i-au arătat lumea încă de când era un bebeluș, neștiind cât de precoce va ajunge micuța.

La doar 10 anișori a cântat perfect o melodie în chineză, cu o voce de soprană rarisimă, emoționând întreaga sală, care s-a ridicat în picioare.

Florin Călinescu: „Nu pot să spun nimic. Ce să îmi explic. Vine o cometă, un meteorit din Cosmos, brusc te lovește și gata. Este genială ca ființă”.

Mihai Petre: „Siena este o minunte. E un copil perfect. Este un copil extrem de inteligent”.

Fanii emisiunii au reacționat pozitiv la momentul tinerei pe contul de Twitter al emisiunii. 

„Noi vă mulțumim pentru un așa show!; Ești o minunată prințesă! Respect părinților; Superbă”, sunt câteva dintre comentariile care au curs în această seară.

Show-ul Românii au talent se apropie cu pași repezi spre semifinale, care ar trebuie să fie live. Dată fiind starea de urgență din România și restricțiile impuse de autorități, este foarte probabil ca emisiunile în direct să fie amânate de PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×