Florin Călinescu este în autoizolare, departe de forfota orașului. Are grijă de bibilici, purcei, rațe și gâște

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
03/04/2020, 21:57
Florin Călinescu este în autoizolare, departe de forfota orașului. Are grijă de bibilici, purcei, rațe și gâște
Florin Calinescu, la țară sursa: instagram

De aproape două săptămâni, Florin Călinescu s-a autoizolat, departe de oraș, în județul Argeș, în comuna Băbana, acolo unde crește bibilici, purcei, rațe și gâște. Artistul are o mică fermă în localitatea natală a tatălui său, acolo unde și-a petrecut și el o parte din copilărie.

Florin Călinescu, în autoizolare: „Stau pe pământ și ies mereu în curte”

De mulți ani, Florin Călinescu își petrece cea mai mare parte a timpului la țară, la aproximativ 160 de kilometri de București, în comuna Băbana. Are în grijă animale de tot soiul. „Am o gopodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște. Am și o vulpe pe care nu am prins-o încă, din spatele casei”.

Florin Calinescu are 4 caini
Câinele lui Florin Călinescu
sursă: instagram

„Eu de mai mulți ani de zile trăiesc în felul acesta și nu mi se pare că este ceva special. Nu am percepția unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pământ și ies mereu în curte”, a declarat Florin Călinescu în emisiunea La Măruță.

Viața la țară și munca l-au slăbit pe Călinescu

Și înainte de pandemie, artistul stătea mai mult la țară, pentru că îi place viața de acolo și pentru că respiră alt aer. Tocmai de aceea, și-a făcut o gospodărie cu multe animale. Găini, porci, gâște, bibilici, și, până nu demult, a avut și capre cu iezi.

„În comuna Băbana mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a mai spus Florin Călinescu.

Florin Calinescu face paine de casa
Pâine de casă pe vatră
sursă: instagram

A făcut pâine de casă la moșie

Florin Călinescu este cu adevărat gospodar. Pe lângă grija pentru animalele pe care le crește, artistul gătește și experimentează tot ce e nou. Zilele trecute a făcut pâine de casă și i-a ieșit foarte bine. Dovadă stau fotografiile care au devenit virale.

Artistul se simte minunat departe de zgomotul și aglomerația Bucureștiului, iar viața la țară și locul copilăriei, care îi trezesc atâtea amintiri, par să îi priască de minune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×