Ela Trandafir, judecată pentru că e de etnie romă, a rupt scena la Românii au talent – Video

Dan Suta   
în Romanii au talent
08/05/2020, 21:00
Ela Trandafir, judecată pentru că e de etnie romă, a rupt scena la Românii au talent – Video
Ela Trandafir a ridicat sala în picioare la Românii au talent. Sursa foto: PRO TV

Ela Trandafir, un copil frumos aflat la vârsta de 14 ani, și-a făcut curajul să participe la Românii au talent și bine a făcut. Tânăra din Bacău este pasionată de muzică și a oferit un număr excepțional pe scena show-ului de la PRO TV.

Ela Trandafir, un exemplu

Tânăra a povestit în videoclipul ei de prezentare că de mică a fost batjocorită la școală de colegi pentru că este de etnie romă.

S-a confruntat de prejudecățile și suferea în tăcere, căci părinților le-a fost rușine să le spună că cei de vârsta ei o ignoră și o umilesc pentru că e țigancă.

Fata din Bacău s-a calificat în etapa următoare la Românii au talent

Și-a urmat marea pasiune și a început să facă ore de canto. Pe urmă, a devenit destul de populară la școala din Bacău unde învață și a reușit să se integreze mai bine, ba chiar a luat și câteva premii importante la concursurile de muzică la care a participat în România.

„Mă simțeam rău. Mă insultam pentru că sunt de etnie romă. După ce am făcut canto, lucrurile au început să se schimbe. Și-au dat seama că sunt un copil ca toți ceilalți. Vreau să încurajez și alți copii care sunt în situația mea”, a declarat Ela Trandafir, care vrea să fie un exemplu pentru copiii de etnie romă, un exemplu că se poate ieși din teama de prejudecăți.

„Sunt plăcut impresionat de cum stăpânești vocea la 14 ani”, i-a spus Mihai Petre după ce a cântat un mix de două melodii complet diferite, ieșind la iveală în acest mod calitățile vocale deosebite pe care le are.

„Am văzut foarte mult talent și nu foarte multă muncă. Slavă Domnului, ai cu ce și meriți să fii de zece”, i-a spus și Andra. După moment, fata a primit voturile favorabile ale juraților și s-a calificat în etapa următoare în show-ul de la PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×