Schimbări de ultimă oră la RCS RDS! Facturile au crescut pentru toți clienții

Silviu Ghering    Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/02/2019, 11:32
Schimbări de ultimă oră la RCS RDS! Facturile au crescut pentru toți clienții
Schimbări de ultim moment la RCS RDS

Schimbări de ultimă oră anunțate de RCS RDS.  Nu este exclus ca Digi, așa cum își spune compania în ultima vreme, să se confrunte cu anumite probleme. În ultima vreme, calitatea serviciilor oferite a scăzut dramatic. Internetul cade periodic, din ce în ce mai mulți clienți începând să-și manifeste nemulțumirea față de această situație.

Este posibil ca toate aceste probleme să survină pe fondul unor dificultăți de ordin financiar cu care s-ar confrunta compania în această perioadă. Defecțiunile tehnice repetate  și lipsa unei poziții ferme din partea companiei, i-au făcut pe oameni să depună din ce în ce mai multe reclamații. Colac peste pupăză,  RCS RDS a anunțat recent că începând de la 1 martie vor crește prețurile pentru serviciile oferite.

RCS RDS anunță prețuri mai mari. Clienții sunt nemulțumiți

Începând din data de 1 martie 2019, va trebui să scoți mai mulți bani din buzunar, dacă dorești să rămâi în continuare abonat la serviciile RCS RDS. Compania a aplicat deja respectivele majorări, astfel că banii în plus vor fi resimțiți chiar de la următoarea factură, în luna martie. Reprezentanții RCS RDS susțin că aceste creșteri de prețuri vin în contextul suprataxării cu 3% din profitul companiilor energetice și de telecomunicații, măsură aplicată recent de Guvern.

RCS RDS crește prețurile de la 1 martie
RCS RDS crește prețurile de la 1 martie

Astfel, de la 1 martie, abonamentele de internet fix vor avea următoarele prețuri:

  • Fiberlink 300- 30 de lei
  • Fiberlink 500- 35 de lei
  • Fiberlink 1000- 40 de lei

În ceea ce privește abonamentele de televiziune,  Digi TV cablu analogic va costa 26 de lei, Digi Tv cablu digital ajunge la 30 de lei, iar pentru pachetul digital special va trebui să scoți din buzunar suma de 31 lei. În privința televiziunii prin satelit, Digi TV Satelit Popular va costa 17 lei, iar abonamentul de bază ajunge la 25 de lei. Nici extra-opțiunile nu scapă de creșterea prețurilor. Astfel, Film Now va costa 3lei, Digi 4K 5 lei, iar pentru pachetul special Max Pack, doritorii vor trebui să scoată din buzunar suma de 15 lei.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×