Schimbarea făcută de RCS&RDS! Toți clienții sunt afectați de această modificare

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/02/2019, 11:30
Schimbarea făcută de RCS&RDS! Toți clienții sunt afectați de această modificare GALERIE FOTO
RCS RDS imbunatateste modul de interactiune cu clientii

RCS RDS îmbunătățește considerabil modul în care interacționează cu clienții săi! Cel mai mare operator de cablu din România a implementat noile sisteme care sunt deja disponibile de câteva zile, mai precis de la finalul lunii ianuarie.

RCS RDS a lansat noile versiuni ale aplicaţiilor Digi Online şi Digi România, pentru Android. Noile versiuni ale aplicaţiilor Digi România şi Digi Online vin cu o nouă interfaţă, introduc modul de vizionare pentru copii şi simplifică procesul de autentificare şi înregistrare. În plus, Digi Online este acum corelată cu aplicaţia Digi România şi compatibilă cu Chromecast. Siguranţa accesului la contul Digi este oferită printr-un cod de securitate personal.

RCS RDS a lansat noile versiuni ale aplicațiilor Digi Online şi Digi România, pentru Android

Aceste versiuni ale aplicaţiilor au fost disponibile, în primă fază, pentru un număr restrâns de utilizatori, cu scopul de a îmbunătăţi experienţa acestora şi de a remedia eventuale disfuncţionalităţi. Ele pot fi descărcate de toţi clienţii. Pentru a beneficia de versiunile optimizate  este necesară actualizarea lor prin intermediul Google Play Store.

RCS RDS a majorat tarifele la abonamente

RCS & RDS a prezentat și noile tarife ce vor fi implementate începând cu data de 1 martie 2019. Creșterea prețurilor pentru serviciile prestate este pusă pe seama investițiilor necesare dezoltării rețelei de telecomunicații și a noilor taxe impuse de guvern prin Ordonanța 114/2018.

RCS RDS majorează tarifele

”Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive.

Noile tarife și servicii pot fi consultate și în factură. Când parcurgeţi lista cu noile tarife, vă rugăm să acordaţi atenţie doar serviciilor pe care Digi | RCS & RDS vi le furnizează în prezent. În cazul în care nu sunteţi de acord cu oricare dintre aceste modificări, aveţi dreptul de a renunţa la respectivul/respectivele servicii în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri”, precizează comunicatul RCS & RDS.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×