RCS&RDS, anunț de ultimă oră! De la 1 februarie serviciul nu mai e gratuit! Toți românii sunt vizați

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/01/2019, 09:17
RCS&RDS, anunț de ultimă oră! De la 1 februarie serviciul nu mai e gratuit! Toți românii sunt vizați
Rcs&rds a făcut un anunț de ultimă oră

Rcs&rds a făcut un anunț de ultimă oră! Este vorba despre extraopțiunea Digi 4K. În luna noiembrie a anului trecut, postul a fost lansat, în probe, iar perioada de teste s-a terminat la 7 decembrie 2019, atunci când în vigoarea grila oficială a canalului. În mod gratuit, acesta va putea fi vizionat, până la 31 ianuarie anul curent. Ulterior, abonații Digi vor trebui să scoată bani din buzunare pentru a viziona televiziunea ce emite Ultra HD.

Așadar, de la 1 februarie 2019, serviciul Digi 4K va fi disponibil la prețul de 5 lei pe lună pentru toți abonații Digi TV Digital. Din data de 24 noiembrie, postul a intrat în etapa de teste, iar abonații au experimentat, pentru început, calitatea 4K a unor meciuri de fotbal, documentare și transmisiuni din motorsport.

Rcs&rds, anunț de ultimă oră: de la 1 februarie serviciul nu mai este gratuit

În primă fază, postul a fost disponibil abonaților din marile orașe și, treptat, difuzarea s-a etins la toată rețeaua de abonați la serviicii de televiziune digitală. Rcs&rds este disponibil doar în grila Digi Tv, cablu digital, gratuit, atât timp cât a fost în teste, iar identificare canalului s-a realizat doar prin rescanare.

Rcs&rds, anunț de ultimă oră! De la 1 februarie serviciul nu mai e gratuit! Toți românii sunt vizați
Abonații Digi vor trebui să scoată bani din buzunare pentru a viziona televiziunea ce emite Ultra HD

”Pentru Digi | RCS & RDS, testarea și apoi lansarea televiziunii Digi4K, în premieră în România, continuă istoria noastră de 25 de ani în a oferi cele mai bune servicii, la cele mai competitive prețuri din piață și pentru orice categorie de consumatori”, a anunțat, la acea vreme, vicepreședintele Grupului DIGI | RCS & RDS, Valentin Popoviciu.

Standardul Ultra HD permite vizionarea programelor dorite la o rezoluție de 3840×2160, oferind telespectatorilor o imagine mult mai clară și apropiată de realitate, la toate adăugându-se și o cromatică bogată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×