Schimbare importantă la Instagram. Mai multe filtre vor fi interzise

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 08:59
Schimbare importantă la Instagram. Mai multe filtre vor fi interzise
Instagram a anunțat că va renunța la anumite filtre care ne scad stima de sine. Sursa foto: express.co.uk

Rețeaua de socializare Instagram se pregătește să facă noi schimbări după ce în urmă cu ceva timp au fost ascunse postările care promovează diverse diete și detoxifieri realizate de minori pentru a le proteja sănătatea mintală. În curând utilizatorii Instagram nu vor mai putea folosi anumite filtre, în special cele care seamănă cu operațiile estetice.

Instagram aduce schimbări importante, unele filtre vor fi interzise

Instagram renunță la anumite filtre după ce compania care le realizează a atras atenția asupra faptului că modul în care sunt folosite acestea afectează bunăstarea oamenilor. Informația a fost confirmată de Spark AR, o platformă care creează filtre. Prin urmare, filtrele care sunt asociate în acest moment cu chirurgia plastică vor dispărea de pe platforma de socializare. Acest lucru va proteja utilizatorii și urmează să fie implementată în următoarele luni.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Vrem ca efectele noastre să fie o experiență pozitivă și re-evaluăm polițele noastre în rigoare și modul în care afectează bunăstarea. Cât timp facem asta, facem și următoarele lucruri. Eliminăm toate efectele asociate cu chirurgia plastică din galeria de efecte de pe Instagram. Amânăm aprobarea de efecte noi asociate cu chirurgia plastică, până la alte declarații. Continuăm să elimăm efectele care încalcă noul regulament, în timp ce sunt identificate”, a fost o parte din comunicatul dat de companie, potrivit spynews.ro.

Ce filtre vor dispărea de pe Instagram
Filtrele care sunt asemănate cu operațiile estetice vor dispărea de pe Instagram. Sursa foto: elle.ro

Care sunt efectele care vor dispărea de pe Instagram

Reprezentanții Instagram nu au numit deocamdată niciunul dintre efectele care vor dispărea în perioada următoare. Utilizatorii însă și-au dat cu părerea și sunt de părere că efecte precum Plastica sau Bad Botox vor ajunge în curând istorie. Renunțarea la efectele tip chirurgie plastică este un lucru pozitiv având în vedere că suntem tot mai nemulțumiți de felul în care arătăm și de aceea apelăm la aceste filtre.

„Cât timp re-evaluăm regulamentul, vom elimina toate efectele asociate cu chirurgia plastică din galeria de efecte Instagram, vom opri aprobarea pentru efecte noi asemănătoare și vom elimina efecte curente dacă ni le sunt raportate”, au declarat și reprezentanții Facebook, conform Buzzfeed.

 

Închide ×