Facebook, Instagram şi Whatsapp au picat miercuri dimineaţă! Mai multe ţări, afectate de prolemele tehnice ale reţelelor

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 11:40
Facebook, Instagram şi Whatsapp au picat miercuri dimineaţă! Mai multe ţări, afectate de prolemele tehnice ale reţelelor GALERIE FOTO
Facebook Instagram şi Whatsapp au picat miercuri dimineaţă

Supărare mare în România, astăzi, 16 octombrie, după ce rețeaua de socializare Facebook a picat! Mai mult, nici celelalte servicii ale Facebook nu au funcționat, Instagram și WhatsApp! Așadar, Facebook a picat în mai multe țări din Europa, inclusiv în România, precum și în mai multe state americane.

Facebook, Instagra, și WhatsApp au picat miercuri dimineața

Rețeaua de socializare Facebook nu a mai putut fi accesată de milioane de utilizatori, miercuri, în jurul orei 11, după ce a picat timp de mai multe minute. Aceasta nu a mai putut fi accesată pe PC, dar nici pe mobil.

Probleme au fost semnalate de utilizatori și cu aplicațiile Instagram și Whatsapp, care sunt deținute de compania lui Mark Zuckerberg. Și la mijlocul lunii martie, Facebook și Instagram au picat în mai multe țări, inclusiv în România. Utilizatorii din mai multe state din Europa și alte continente au semnalat probleme.

Facebook Instagram şi Whatsapp au picat miercuri dimineaţă
Facebook Instagram şi Whatsapp au picat miercuri dimineaţă

Facebook plătește hackerii să îi ”spargă” site-ul

Facebook a invitat pe toată lumea să încerce să-i „spargă” site-ul, într-o încercare de a testa erorile de securitate din interiorul rețelei de socializare. Mai mult, cei care vor reuși să facă acest lucru și vor trimite raportul Facebook vor primi câte 500 de dolari. Poate cineva chiar a reușit să facă acest lucru, iar cele trei aplicații au suferit miercuri căderi în mai multe țări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×