Facebook a picat! Utilizatorii nu s-au putut conecta la conturi

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/12/2018, 17:21
Facebook a picat! Utilizatorii nu s-au putut conecta la conturi
Facebook a picat astăzi!

Facebook prezintă din nou probleme. Astăzi, 5 decembrie, Facebook a picat din nou. Utilizatorii s-au plâns de faptul că nu au mai putut să-și acceseze conturile. Din păcate, se pare că erorile neașteptate ale site-ului de socializare sunt tot mai multe. Eroare de logare.

O eroare neașteptată s-a întâmplat. „Vă rugăm să încercați să vă logați din nou”, era mesajul apărut în momentul în care utulizatorii înercau să-și acceseze paginile de Facebook.  „Ne pare rău, ceva nu este în regulă. Lucrăm la asta şi vom remedia problema cât de repede putem” a fost

Facebook a picat din nou!

Problemele rețelei de socializare se pare că sunt departe de a se sfârși. Utilizatorii din toată Europa nu au putut intra pe Facebook. Milioane de conturi au fost afectate de eroarea aceasta. Din nefericire, Facebook s-a aflat în aceeași situație chiar luna trecută. După ce rețeaua de socializare a picat, messengerul nu a mai funcționat nici el. De asemenea, o serie de erori tehnice au apărut de-a lungul ultimelor luni. „În Miami nu se poate posta nimic”, a spus un utilizator al acestei rețele. Down Detector a realizat o listă a locurilor unde merge cu o extrem de mare greutate ori chiar deloc: Ungaria, Polonia, Franța, Belgia, Olanda, Suedia și Danemarca. 

„Mulți oameni au avut dificultăți la accesarea Facebook și Instagram. Acest lucru nu a fost rezultatul unui atac al unor terți, ci s-a produs după introducerea unei schimbări care a afectat sistemele noastre de configurare. Am rezolvat rapid problema, iar ambele servicii funcționează acum 100% pentru toată lumea”, au fost declarațiile Facebook. „Facebook.com este CĂZUT pentru toată lumea. Serverul nu răspunde”,  a fost mesjul de la isitdownrightnow.com la primele erori ale Fcebook.  Problemele uneia dintre cele mai folosite rețele de socializare a picat la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×