Facebook a picat! Utilizatorii nu s-au putut conecta la conturi

Ana Chivu   
in Stiri de ultima ora
05/12/2018, 17:21
Facebook a picat! Utilizatorii nu s-au putut conecta la conturi
Facebook a picat astăzi!

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Facebook prezintă din nou probleme. Astăzi, 5 decembrie, Facebook a picat din nou. Utilizatorii s-au plâns de faptul că nu au mai putut să-și acceseze conturile. Din păcate, se pare că erorile neașteptate ale site-ului de socializare sunt tot mai multe. Eroare de logare.

O eroare neașteptată s-a întâmplat. „Vă rugăm să încercați să vă logați din nou”, era mesajul apărut în momentul în care utulizatorii înercau să-și acceseze paginile de Facebook.  „Ne pare rău, ceva nu este în regulă. Lucrăm la asta şi vom remedia problema cât de repede putem” a fost

Facebook a picat din nou!

Problemele rețelei de socializare se pare că sunt departe de a se sfârși. Utilizatorii din toată Europa nu au putut intra pe Facebook. Milioane de conturi au fost afectate de eroarea aceasta. Din nefericire, Facebook s-a aflat în aceeași situație chiar luna trecută. După ce rețeaua de socializare a picat, messengerul nu a mai funcționat nici el. De asemenea, o serie de erori tehnice au apărut de-a lungul ultimelor luni. „În Miami nu se poate posta nimic”, a spus un utilizator al acestei rețele. Down Detector a realizat o listă a locurilor unde merge cu o extrem de mare greutate ori chiar deloc: Ungaria, Polonia, Franța, Belgia, Olanda, Suedia și Danemarca. 

„Mulți oameni au avut dificultăți la accesarea Facebook și Instagram. Acest lucru nu a fost rezultatul unui atac al unor terți, ci s-a produs după introducerea unei schimbări care a afectat sistemele noastre de configurare. Am rezolvat rapid problema, iar ambele servicii funcționează acum 100% pentru toată lumea”, au fost declarațiile Facebook. „Facebook.com este CĂZUT pentru toată lumea. Serverul nu răspunde”,  a fost mesjul de la isitdownrightnow.com la primele erori ale Fcebook.  Problemele uneia dintre cele mai folosite rețele de socializare a picat la nivel mondial.

Închide ×